Kaskadieris atmuguriski pārlec braucošai formulai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaskadieris Deimiens Volterss, kurš savas karjeras laikā bijis tādu aktieru kā Daniels Kreigs un Maikls Fasbenders aizstājējs kritiskos brīžos, Formula E sacīkšu seriāla sestā posma laikā Meksikā izpildīja visnotaļ pārgalvīgu triku.

Aģentūra Reuters neatklāj, kāds bija trika izpildīšanas mērķis, taču tas jebkurā gadījumā ir izdevies un tikai parāda, cik aukstasinīgs un par sevi pārliecināts var būt cilvēks. Proti, divas dienas ilgā sagatavošanās procesā un piesaistot kopumā apmēram 60 cilvēkus, Volterss brāļu Rodrigesu vārdā nodēvētajā sacīkšu trasē (Autodromo Hermanos Rodriguez) veiksmīgi izpildīja atmugurisku salto pāri Formula E bolīdam, kurš kaskadierim no aizmugures tuvojās ar 97 kilometriem stundā.

Jāpiebilst, ka elektrisko formulu pilotēja cits pieredzējis kaskadieris - Alisters Vitons, kura kontā ir filmēšanās tādās Holivudas filmās kā The Dark Knight, Skyfall un Jason Bourne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu