Bērnu filmu zvaigzne Makolijs Kalkins nespēj tikt vaļā no narkotiku un alkohola valgiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Vairākus gadus Holivudā klīda baumas, ka aktieris Makolijs Kalkins ir atkarīgs no heroīna, nu parādījusies jauna informācija, ka vīrietis lieto metadonu un alkoholu. Metadona atkarība radusies laikā, kad Makolijs apkarojis heroīna atkarību, jo tieši šo narkotisko vielu lieto, lai uzvarētu heroīna un morfija atkarības.

Trīsdesmit piecus gadus vecais aktieris savu Ņujorkas dzīvokli ir pārveidojis par izklaides vietu sev un saviem no narkotikām atkarīgajiem draugiem, tāpat aktierim tuvu stāvoša persona paziņo, ka zvaigzne dodas ārā no mājas tikai ļoti agri no rīta, jo nevēlas, lai viņu uz ielas atpazīst cilvēki.

Aktieris jau vismaz astoņus gadus ir dažādu narkotisko vielu valgos un pat pēc dažādām terapijām nespēj ilgi turēties pretī vēlmei apreibināties.

Kalkins dzīvo netālu no alkohola veikala, kur regulāri iepērkas, pēc pārdevēju vārdiem, zvaigzne veikalā iegriežas vairākas reizes nedēļā un veic gana lielus pirkumus.

Kā stāsta aktiera draugi, sevis iznīcināšanu alkoholā un narkotikās aktieris sācis pēc viņa meitenes, aktrises Milas Kunisas aiziešanas no viņa dzīves un neveiksmēm kino biznesā. Pēc bērnības panākumiem filmās «Viens pats mājās» aktierim nav bijuši citi šedevri.

Nu aktieris izlēmis saņemt sevi rokās un apmeklē netālu no mājām esošo slimnīcu, lai samazinātu narkotiku apjomus un palēnām tiktu vaļā no kaitīgā ieraduma, tāpat viņš dodas uz dažādām sanāksmēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu