LMK Mūziķu golfa kausā uzvar "R.A.P.", "Z-Scars" un "Zig Zag" (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien golfa laukumā "Viesturi" Jaunmārupē septīto reizi notika tradicionālais "Latvijas Mūzikas kanāla" (LMK) Mūziķu golfa kauss, kurā šogad 41 dalībnieka konkurencē ar 40 sitieniem uzvarēja Artis Dvarionas no "R.A.P.", Andris Kivičs no "Z-Scars", Juris Lasinskis no "Zig Zag" un komandas kapteinis Ēriks Kundziņš no Latvijas Mediju golfa kluba (LMGK).

Kā informēja pasākuma organizatori, spraigā konkurencē otro vietu ar 41 sitienu ieguva Kārlis Auzāns no "Melo-M", Dzidzis Bordovskis no "Gain Fast", Agnese Neilande no LMK un komandas kapteinis Linards Lapa no LMGK.

Ar 44 sitieniem trešajā vietā palika divas komandas, kurās spēlēja Māra Upmane no "Astro’n’out", Dons, Marka no "DFE", Aisha, Arnis Račinskis un Edgars Rubenis no "Mofo", Ervings Znotiņš no "Satellites LV" un komandu kapteiņi Ivo Krumholcs no Latvijas Radio un Kristians Rozenvalds no LMGK.

"Jājautā pieredzējušiem golferiem, vai sitienu ar galvu var ieskaitīt. Iznāca tāds spēcīgāks sitiens, kas bija visai neprecīzs. Tas atsitās pret koku, tad man pret pieri un bedrītē iekšā. Tas noteikti bija tas uzvarošais," smejot sacījis Kivičs. Savukārt Artis Dvarionas uzvarējis LMK Mūziķu golfa kausā jau otro gadu pēc kārtas.

Katra komanda spēli sāka no savas bedrītes un kopā izspēlēja visas deviņas golfa laukuma "Viesturi" bedrītes pēc labākās bumbiņas (scrumble) principa. Tas nozīmē, ka katrs komandas dalībnieks veica sitienu, bet tālāk spēlēja ar bumbiņu, kura atradās visizdevīgākajā pozīcijā. Uzvarēja komanda, kura ar vismazāko sitienu skaitu izgāja visas deviņas bedrītes.

Uzvarētāja komanda saņēma galveno balvu - braucienu ar jahtu no "www.buruklubs.lv".

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu