LMK noskaidros labākos golfa spēlētājus starp mūziķiem (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

12. augustā, plkst. 11:00 golfa laukumā "Viesturi" Jaunmārupē jau septīto reizi notiks tradicionālais LMK Mūziķu golfa kauss 2008, kura organizēšanu jau vairākus gadus sekmīgi vada Platforma Music un Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) komanda.

Šā gada turnīrs tiek rīkots par godu Latvijas Muzikālās Līgas TV šovam „Cīņas klubs”. Tas nozīmē, ka mūziķi, kuri piedalījās šovā, tiks aicināti pirmie.

„Iepriekšējos gados atsaucība no mūziķiem, viņu menedžeriem un producentiem bija tik liela, ka krietni nopūlējāmies, lai visiem gribētājiem dotu iespēju spēlēt. Pagājušajā gadā nolēmām, ka turnīrā piedalīsies tikai sabiedrībā pazīstami mūziķi un turnīra organizatori,” skaidro turnīra rīkotājs Arnis Kursītis, atzīstot, ka „2007. gada golfa kauss izdevās lielisks. Šogad prioritāte ir „Cīņas kluba” dalībniekiem.”

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šogad mūziķi spēlēs kopā ar pieredzējušiem golfa spēlētājiem no Latvijas Mediju golfa kluba (LMGK).

LMK Mūziķu golfa kausā piedalīsies deviņas komandas. Katrā komandā spēlēs četri spēlētāji. Viens pieredzējis golfu spēlējošs žurnālists no LMGK, kuram ir atļauja spēlēt laukumā (Zaļā karte), un trīs mūziķi.

Katra komanda spēli sāks no savas bedrītes un kopā izspēlēs visas 9 golfa laukuma "Viesturi" bedrītes pēc labākās bumbiņas (scrumble) principa. Tas nozīmē, ka katrs komandas dalībnieks veic sitienu, bet tālāk tiek spēlēta bumbiņa, kura atrodas visizdevīgākajā pozīcijā. Uzvar komanda, kura ar vismazāko sitienu skaitu ir izgājusi visas 9 bedrītes.

Uzvarētāja komanda saņems galveno balvu - braucienu ar jahtu no www.buruklubs.lv. Turnīru klātienē vēros pārstāvis no Ray Ban, kurš pēc spēles piešķirs savu simpātiju balvu, Ray Ban brilles no jaunākās kolekcijas. Par enerģijas lādiņu parūpēsies Red Bull.

„Šis turnīrs vienmēr ir bijis jautrs un interesants, jo mūziķi ne tikai gūst prieku no sportiskās sāncensības un atpūtas dabā, bet arī lieliski izklaidējas, kā arī pārrunā nākotnes plānus un vienojas par jauniem kopējiem projektiem,” atzīst Platforma Music projektu vadītāja un turnīra organizatore Agnese Cimuška.

„Protams, tāpat kā visus iepriekšējos gadus, arī šogad pēc turnīra notiks pēcballīte. Kur un kad? To pateiksim turnīra dienā,” atklāj Agnese.

Pagājušajā gadā turnīrā piedalījās Artis Dvarionas (R.A.P.), Māra (Astro’n’out), Dons, Arnis Račinskis (Mofo), Kārlis Auzāns (Melo M), Ella, Jānis Stībelis, Normunds Rutulis, Juris Kaukulis (Dzelzs Vilks), Mārtiņš Freimanis (Tumsa), Ladybird, Gunita Ozola (Finx), Jānis Moisejs un Liene Šomase, Andris Kivičs (Z-Scars), grupa Gain Fast, Double Faced Eels, Rimants Liepiņš (Platforma Music), Agnese Cimuška (Platforma Music), Arnis Kursītis (LMK) un Sigita Paegle (LMK).

2007. gada turnīrā uzvarēja Artis Dvarionas, Arnis Račinskis, Arnis Kursītis un komandas kapteinis Vilnis Baltiņš Jr. Galvenā balva bija brauciens ar motorjahtu no Ultranautica.

Atgādinām, ka pirms septiņiem gadiem LNT Mūzikas Video kļuva par šo sacensību aizbildni un vienlaikus arī sponsoru, tāpēc sacensību pilnais nosaukums bija LNT Mūzikas Video golfa kauss. Divus gadus vēlāk organizēšanu uzņēmās mūzikas izdevniecība Platforma Rekords. Šobrīd jau trešo gadu par turnīru rūpējas Latvijas Mūzikas kanāls.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu