Vējonis Lielās Talkas laikā piedalīsies dabas parka «Ogres Zilie kalni» sakopšanā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts prezidenta kanceleja

Valsts prezidents Raimonds Vējonis Lielās Talkas laikā sestdien, 23.aprīlī, piedalīsies dabas parka «Ogres Zilie kalni» sakopšanā un labiekārtošanā, informēja prezidenta kancelejā.

Valsts prezidents Lielās Talkas dienu iesāks no rīta, viesojoties Ogres tehnikumā un tiekoties ar tehnikuma vadību, kā arī iepazīstot atjaunotās telpas.

No plkst.9.00 Valsts prezidents talkos kopā ar Ogres tehnikuma audzēkņiem, apkārtnes iedzīvotājiem un Valsts prezidenta kancelejas darbiniekiem. Kopīgi ar Ogres bērnudārzu audzēkņiem Valsts prezidents dabas parkā izvietos bērnu veidotos putnu būrīšus, labiekārtos teritoriju un stādīs kokus pie Dubkalnu ūdenskrātuves.

Valsts prezidents ir Lielās Talkas patrons. Viens no Lielās Talkas mērķiem ir sakopt Latviju ceļā uz tās 100.dzimšanas dienu, padarot mūsu valsti par tīrāko un zaļāko vietu pasaulē.

Iesākot Lielās Talkas nedēļu, Valsts prezidents Vējonis aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju aktīvi iesaistīties un pielikt savu roku, lai kopīgi veidotu Latviju par tīrāku un sakoptāku vietu. «Lielā Talka ir lieliska iespēja kopīgiem spēkiem paveikt ko paliekošu – ar savām rokām sakopt apkārtējo vidi un sapost Latviju pavasarim. Izmantosim iespēju būt kopā un novērtēsim to, cik skaista zeme mums ir dāvināta,» saka Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu