Mārtiņi brauks Gulbenes - Alūksnes bānītī par brīvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien - 7.novembrī Gulbenes - Alūksnes šaursliežu dzelzceļš aicina apmeklēt tradicionālo Mārtiņdienas ieskaņas pasākumu, īpaši tiek gaidītas ģimenes ar bērniem un visi Mārtiņi.

Svētku brauciens no Gulbenes stacijas sāksies plkst. 13.25, brauciena laikā viesi tiks iepazīstināti ar Mārtiņdienas tradīcijām. Pie Papardes stacijas varēs izvingrināt balsi un izkustināt kājas jautrā dancī kopā ar folkloras kopu ''''Madava'''' un deju kolektīvu ''''Klabdancis''''.

Kopīgi degustēsim Bānīša putru, kā arī jautri pavadīsim laiku pie ugunskura, uz kura varēs uzcept arī pašu sarūpēto maltīti. Spilgtu un aktīvu Mārtiņdienas svētku pēcpusdienu palīdzēs nodrošināt kaziņa Līna, gailis Mārtiņš un trusis Baltļipis.

Aktīvā dzīvesveida cienītājiem piedāvāsim iet rotaļās un izmēģināt spēkus vizinoties ar rokasdrezīnu.

Mārtiņdienas svētku vilciens no Gulbenes stacijas uz Papardi aties pulksten 13.25, bet atgriezīsies Gulbenē plkst.16.45. Plašāka informācija un pieteikšanās pa tālruņiem 20228884, 64473037. Visiem Mārtiņiem Mārtiņdienas brauciens Bānītī par brīvu!

Atgādināsim, ka Gulbenes - Alūksnes bānītis ir vienīgais regulāri kursējošais šaursliežu pasažieru dzelzceļš Baltijā, kas braucienos dodas katru dienu, kā arī ir pasludināts par valsts nozīmes kultūras pieminekli, tas pārvadā gan vietējos iedzīvotājus, gan tūristus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu