Latvijas jaunie hokejisti mēģinās dot pretsparu Krievijai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matt Zambonin/HHOF-IIHF Images

Latvijas U-18 hokeja izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns sola pretsparu Krievijas komandai pasaules čempionāta (PČ) grupu turnīra pēdējā spēlē, kas paredzēta pirmdien, liecina «allhockey.ru» sniegtā informācija.

Latvija svētdien ASV Ziemeļdakotas pilsētā Grandforksā ar 1:12 zaudēja amerikāņiem.

Pēc tam, kad dažas dienas pirms izbraukšanas uz ASV, dopinga analīzēs daudziem Krievijas U-18 izlases spēlētājiem tika atklāts meldonijs, pāri okeānam devās gadu jaunāku hokejistu komanda.

«Atšķirība meistarībā ietekmēja spēles rezultātu spēlē pret amerikāņiem, cerams, ka mūsu sliktākajā spēlē turnīrā. Ceram izlīst no bedres, lai dotu pretsparu Krievijai. Ka varēsim ar viņiem cīnīties līdzīgi, bet veiksmes trūkums pirmajās divās spēlēs, tagad būs mūsu pusē.Mums šī ir pēdējā iespēja iziet no grupas. Mums bija labas spēles ar Šveici un Zviedriju, taču tam nav nozīmes, ja nav turpinājuma,» sacīja Miļuns.

Iepriekš Latvija ar 4:5 pagarinājumā zaudēja Šveicei un ar 3:4 pagarinājumā Zviedrijai. Ar diviem punktiem Latvijas komanda ieņem piekto vietu grupā. Tikpat punktu, tikai divās spēlēs ir Zviedrijai un Krievijai. Līdere ar deviņiem punktiem trīs spēlēs ir ASV, bet Šveicei ir trīs punkti divās spēlēs.

Pēc apļa cīņām katras grupas četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, bet grupu vājākās komandas cīnīsies par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā.

Augstākajā divīzijā Latvija iekļuva 2014.gadā, uzvarot pirmās divīzijas A grupas turnīrā Nicā (Francija).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu