Spīķeros grupas "Amorālā psihoze" un "PK-25"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar (26.nov.) plkst.21 Spīķeros, "Dirty Deal Teatro", notiks pasākums, kurā uzstāsies grupas "Amorālā psihoze" un "PK-25", informēja "Dirty Deal Teatro" pārstāve Krista Jansone.

Grupa "Amorālā psihoze" radusies kā Latvijā pazīstamās pankgrupas "Inokentijs Mārpls" līdera Dambja blakusprojekts, kurā izpausties dažādos eksperimentālos mūzikas žanros.

Šajā grupā iesaistījušies mūziķi, kas iedvesmas mirkļos gadījušies līdzās un bijuši gatavi piedalīties - Dambis, Skrips, Kaspars Putriņš, Didzis Erra un citi. Šis kodols palicis līdz mūsu dienām nemainīgs, bet "Amorālā psihoze" muzicēšanas maniere nemitīgi mainās un tās repertuārā ir gan dziesmas, gan 50 minūšu garas kompozīcijas, jaunā viļņa skaņdarbi, džezs un dažādas noskaņas.

Savukārt grupu "PK-25" var nodēvēt par depresīvu sitīpopa grupu. Šī grupa dibināta ap 1988.gadu Baldonē. Pēdējos gados "PK-25" biežāk dzirdams klausītājiem ārpus Latvijas, tomēr katru gadu grupa sniedz arī dažus koncertus Latvijas klausītājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu