«Lai sokas un izdodas. Afirmācijas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «Avots» laidusi klajā Dzintras Kalniņas grāmatiņu «Lai sokas un izdodas. Afirmācijas». Grāmatā apkopoti izteikumi, kas palīdz pārtraukt negatīvo domu virkni, ņemot talkā pozitīvu apgalvojumu.

Šāda metode ir visnotaļ sena, tā ir pilnīgi dabiska, iedarbīga, piedevām tā līdzinās spēlei, tāpēc ir patīkama. Afirmāciju saknes ir atrodamas senajās Austrumu kultūrās, un to efektivitāti ir apstiprinājuši modernās neirozinātnes pētījumi.

Šajā izdevumā izteikumi ir izvērstāki, izjustāki par rietumos lietotajiem pāris vārdu lakonismiem – mūsu prātam vieglāk ir pielāgoties jaunumiem soli pa solim, nevis vienā lielā lēcienā.

Foto: publicitātes

«Es ticu cilvēka spējai tikt gala ar jebko, un šāda priekpilna, pašiedvesmojoša un individualizēta spēle ar savu garīgo saimniecību ir ļoti iedarbīga. Dzīve ir rotaļa pašam savā galvā,» ievadā saka darba autore Dzintra Kalniņa.

Grāmata ir iedalīta piecās nodaļās – lasītājs var izraudzīties savai situācijai aktuālāko, vai tās būtu attiecības, karjera, pārmaiņas dzīvē vai maciņa biezums. Katra tēma ir izzināma apmēram 20 dienu garumā: pa vienam konstruktīva pozitīvisma graudiņam no rīta un vakarā.

Jāpatur gan prātā, ka domāšana ir konstanta dzīves sastāvdaļa un mērķis šeit ir drīzāk nevis vienu reizi «sakārtot savu mentālo telpu» un baudīt rezultātu mūža garumā, bet gan aptvert, cik spēcīgs resurss ir doma, un sākt to lietot apzināti.

Mīkstie vāki, 9x11 cm, 248 lpp.

www.avotsabc.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu