Ko "Dziedošo ģimeņu" finālisti domā par konkurentiem? (55)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Straujiem soļiem tuvojas iemīļotā šova “Dziedošās ģimenes” fināls, kurā par goda titulu sacentīsies trīs ģimenes: Uškāni, Zaļkalniņi un Ņikonovi. Mēs vēlējāmies uzzināt, kā katra ģimene vērtē sevi un savus konkurentus!

Daudzveidīgā un sirsnīgā Zaļkalniņu ģimene

Pati Zaļkalniņu ģimene vēlas saglabāt statusu, ko viņiem piedēvējuši šova līdzjutēji, – daudzveidīgā ģimene. Tieši tāpēc māsām ir būtiski katru reizi šovā pārsteigt skatītājus.

Uškānu ģimene par Zaļkalniņu trumpi uzskata viņu sirsnīgumu un mīļās savstarpējās attiecības, kas redzamas gan uz skatuves, gan aizskatuvē.

“Protams, arī Zanīte – reti kurš var palikt vienaldzīgs, redzot viņu uz skatuves un klausoties viņas dziedāšanā,” atzīst Uškānu ģimenes galva Artūrs. Par mazo Zanīti izsakās arī finālistu ģimene Ņikonovi: “Mūs pārsteidz šīs mazās meitenītes vokālās prasmes, atbildības izjūta  un it īpaši drosme uzstāties uz lielās skatuves!” Tomēr Ņikonovi augsti vērtē arī lielo māsu dziedājumu, nodēvējot to par īpaši skanīgu un daudzbalsīgi tīru!

Zaļkalniņu ģimene
Zaļkalniņu ģimene Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Muzikāli pieredzējusī un izpalīdzīgā Uškānu ģimene

Zaļkalniņu meitenes Uškānu ģimeni vērtē ļoti augsti latgaliskā folkstila dēļ. “Viņiem ir liela arī skatuviskā pieredze, kas ļoti daudz dod šajā šovā,” pārliecināti izsakās Zaļkalniņu māsas. Ņikonovu ģimene Uškānos visaugstāk vērtē saliedētību. “Protams, neiztrūkstošs pluss ir profesionālā muzikalitāte un viņu izpildījuma stils, pie kura ģimene ļoti piestrādā katru reizi,” par Uškāniem domās dalās Ņikonovi. “Uškānu muzikalitātes pieredzi atklāj arī viņu prasmes spēlēt tik daudz dažādu mūzikas instrumentu.”

Lai gan abas ģimenes daudz runā par šīs finālistu ģimenes profesionalitāti, tiek pieminēta arī Uškānu izpalīdzība, kas bēdā neatstās nevienu dvēselīti.

Pašai Uškānu ģimenei ir grūti atklāt savus trumpjus, liekot tos vērtēt skatītājiem: “Paši par sevi varam teikt vien to, ka necentāmies kādam izdabāt, bet jau no paša sākuma vienkārši parādīt, ka mēs vispār esam, un centāmies katru dziesmu izpildīt, cik labi vien varam. Kas ir tie trumpji, jāspriež skatītājiem, kuriem esam ļoti pateicīgi par atbalstu!”

Uškānu ģimene
Uškānu ģimene Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Emocionāli patiesā un kautrīgā Ņikonovu ģimene

Par Ņikonoviem Uškānu ģimene izsakās īpaši emocionāli: “Ņikonovi ir tie, kas paņems skatītājus ar savu neviltotību, slāvisko sirsnību un smeldzi dziedājumā.” Kā izrādās, Uškāniem grūti runāt par šo ģimeni objektīvi, jo tieši Ņikonovi ir ģimene, ar ko Uškāni šova laikā ļoti sadraudzējušies.

Tieši tāpēc Uškāni, ja neizdotos uzvarēt pašiem, uzvaru novēl Ņikonoviem!

Arī Zaļkalniņu ģimene uzsver Ņikonovu mieru un harmoniju, ko caurstrāvo romantika. Ņikonoviem piemīt arī šarmants kautrīgums. Ņikonovi paši par sevi izsakās: “Mēs esam krievu izcelsmes, tāpēc arī ar prieku dziedam krievu valodā. Un mums ir liels prieks, ka tas patīk šova skatītājiem!”

Ņikonovu ģimene
Ņikonovu ģimene Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Vēro šova “Dziedošās ģimenes” finālu jau šo svētdien, 28.11., kanālā LNT.

Komentāri (55)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu