«Calvin Klein» radītājs nevēlas redzēt Kendelu Dženeri zīmola reklāmas kampaņās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Zīmola «Calvin Klein» radītājs Kalvins Kleins paziņojis, ka neatbalsta uzņēmuma vadības lēmumu reklāmas kampaņām piesaistīt modeli Kendelu Dženeri.

Kalvins Kleins jau labu laiku vēro viņa radītā biznesa attīstību no malas, jo 2003.gadā pārdeva savu biznesu; lai vai kā, uzzinot, ka par zīmola reklāmas seju pieņemta Kendela Dženere, vīrietim ir ko teikt.

Kleinam nav nekādu balss tiesību uzņēmumā, viss, ko viņš var darīt, ir izteikt viedokli, un to vīrietis izdarījis, intervijā pasakot, ka nekad nebūtu noslēdzis sadarbības līgumu ar Kendelu, jo neredz viņā modeles potenciālu un to dzirksti, kuru viņš vienmēr meklējis savu reklāmas kampaņu modelēs.

Kleins pieļauj, ka modele ir jauka, jauna sieviete, un viņš nevēlas viņu aizskart, bet modeles būtu jāizvēlas to dotumu dēļ, ne vadoties pēc tā, cik daudz viņām ir sekotāju sociālajos tīklos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu