Kultūrvēsturiskais šedevrs: Dena Brauna "Zudušais simbols" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Zudušais simbols" ir tieši tas, ko Dena Brauna pielūdzēji gaida – viņa jaunais šedevrs, kas tirdzniecībā parādīsies jau no 10. novembra!

Šajā satraucošajā romānā Dens Brauns kārtējo reizi pierāda, kāpēc viņš ir populārākais spriedzes romānu autors pasaulē. "Zudušais simbols" ir īsts šedevrs – baiss skrējiens reālajā pasaulē pa kodu, noslēpumu un neredzamu patiesību labirintu... Un viss notiek Vašingtonā – slepenajos kambaros, tuneļos un tempļos, turklāt šausminoša ļaundara modrā uzraudzībā. Cauri satraucošām ainām aizvien lielākā ātrumā lasītājs nonāk pie neiedomājama noslēguma. Hārvarda universitātes simbologs Roberts Lengdons negaidot tiek uzaicināts nolasīt lekciju Savienoto Valstu Kapitolijā. Dažas minūtes pēc viņa ierašanās atklājas baiss pavērsiens – Kapitolija ēkā tiek atrasts biedējošs priekšmets, uz kura ir pieci šifrēti simboli. Lengdons saprot, ka šis priekšmets ir senlaicīgs uzaicinājums doties sen zudušā ezoterisku gudrību pasaulē…

*No plkst. 18.00 – 19.00 pirmajiem 25 pircējiem "Valters un Rapa" veikalā Aspazijas bulvārī 24 , jaunā grāmata BEZ maksas!

*Nākamajiem 50 pircējiem "Valters un Rapa" veikalā Aspazijas bulvārī 24, dāvanā suvenīri ar grāmatas simboliem!

*Pārējiem pircējiem, visos grāmatu nama "Valters un Rapa" veikalos, līdz pat 13. novembra plkst. 13.00 grāmatai 10% atlaide!

*13. novembrī, plkst. 13.00 grāmatas "Zudušais simbols" prezentācija grāmatu namā "Valters un Rapa", Aspazijas bulvārī 24! Aicināti visi Dena Brauna daiļrades pielūdzēji!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu