18.novembra pieņemšana Rīgas pilī izmaksājusi 9237 latus (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad Valsts prezidenta Valda Zatlera un Lilitas Zatleres kundzes 18.novembra vakarā rīkotā pieņemšana kopumā izmaksājusi 9237 latus, informē prezidenta kancelejas Preses dienests.

Kā norāda prezidenta kanceleja, lai atzīmētu Latvijas Republikas proklamēšanas 92.gadadienu, uz pieņemšanu tika aicināti Latvijā rezidējošie un nerezidējošie ārvalstu vēstnieki un valsts augstākās amatpersonas - ap 250 personām un to dzīvesbiedriem.

Lielākā daļa naudas tika iztērēta viesmīļu pakalpojumiem, uzkodām, vīnam un bezalkoholiskajiem dzērieniem, trauku un galdu nomai un to noformējumam - kopumā 8137 lati. Savukārt muzikālais pavadījums izmaksājis 701 latu, apskaņošana - 380 latus, bet apgaismošanā iztērēti 18 lati.

18.novembra pieņemšana simboliski notika Rīgas pilī pēdējo reizi pirms tās atjaunošanas uzsākšanas, tas arī deva iespēju ietaupīt finansējumu par telpu īri, uzsver prezidenta kanceleja.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu