"Bilanebila Party" - piektdien, 21. septembrī klubā "PULSē"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau vairāk kā gadu klubā "Pulse" regulāri notiek pasākumi, kurus organizē muzikālā apvienība "Bilanebila".

Jauno rudens sezonu apvienība atklāj 21. septembrī ar nosaukumu „Bilanebila Party”.

Pasākuma speciālie viesi būs dīdžeji/mākslinieki no apvienības „Straume”: Katya Tyukova un Pooka. Katya Tyukova – dīdžejs un producente, šogad veiksmīgas sadarbības rezultātā ar Max Brannslokker izdeva divus skaņdarbus “Clubbing Immanence” un “Lust”. Savukārt Pooka – viens no interesantākajiem un pieredzējušākajiem apvienības dīdžejiem. Abi mākslinieki atšķiras ar to, ka spēlē novatorisku elektronisko mūziku. Šajā uzstāšanās reizē viņu muzikālajā sniegumā būs iespējams dzirdēt minimālas house un techno mūzikas vibrācijas.

Pasākumu rezidenti "Bilanebila" - dj Cute un Maxim Perepeliza arī neatstās auditoriju bez muzikāliem jaunumiem. Kā jau tradicionāli viņu izpildījumā atskanēs kvalitatīva minimal/tech house, techno un breakbeat mūzika. Pieminēšanas vērts ir arī fakts, ka septembrī aprit jau 7 gadi kopš dīdžeji uzsāka darboties kā dīdžeji ar saviem muzikālajiem priekšnesumiem Latvijas mūzikas klubos.

Pasākums “Bilanebila Party” notiks 21.septembrī klubā „Pulse” (Rīga, Citadeles, 2).

Ieejas maksa: 3 Ls Ar reklāmas bukletu: 2 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu