"Ideotus" meklējiet veikalos! (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skaņu ierakstu zīmols "Raibā taureņa ieraksti" šonedēļ izdod Baldones panku grupas Tumors pirmo albumu “Ideoti”. Jau šodien to varat ielādēt arī portālā doremi.lv.

Grupa Tumors ieguvusi pirmās vietas konkursos "Stage Number One" un "Tu esi pamanīts".

Audio:

Dibināta Baldonē un tajā muzicē Pēters Riekstiņš, Jānis Riekstiņš, Valters Suķis un Oskars Kaņeps-Kalniņš.

Albums ierakstīts “Mežamājas” studijā šī gada pavasarī sadarbībā ar producentu Juri Riekstiņu un tajā būs 12 jaunas dziesmas. Šobrīd radiostacijās ir jau izskanējušas trīs no tām- “Panka nav miris”, “Nauda” un “Neviens”.

Ierakstos piedalījušies arī vairāki viesmākslinieki, starp kuriem arī “Svētais” jeb Juris Lasinskis no grupas Zig Zag. Albuma dizainu veidojis pats grupas līderis Pēteris Riekstiņš. Vāka bildi bildējis Nils Vilnis.

Visi, kuri iegādāsies jauno albumu, saņems arī ielūgumu uz albuma prezentācijas lielkoncertu, kurš notiks 28.spetembrī. Koncerts notiks Baldones kultūras namā un pasākuma viesi būs grupas Židrūns, K.remonts, Imants Daksis un citi. Par šo koncertu iznfrmācija vēl sekos.

Albumā būs iekļautas sekojošas dziesmas:

Bē Da Tieši Tieši Nauda Puika ar pistoli Kārtības sargi Neviens Putnubiedēklis Dogma Sakrāls sakars Attiecību dziesma Sliekutēva vaļasprieks Panka Nav Miris

Uzziņa tiem, kas neko nezina par “Raibā Taureņa Ieraksti”

Zīmolu dibinājusi kompānija "Mikrofona ieraksti" ar mērķi palīdzēt Latvijas jaunajām un nekomerciālajām grupām izdot savus debijas albumus. Grupas "Tumors" albums "Ideoti" būs jau pēc skaita sestā grupa, kuras debijas albumu izdevuši “Raibā taureņa ieraksti”. Ar šo zīmolu pieejami grupu “ Hospitāļu iela”, “Mary Jane”, “Crowd”, “IndyGo” un ”Age Of Stones” pirmie oficiāli izdotie ieraksti.

Albuma Mp3 versiju jau no šodienas. septembra varat ielādēt mp3 mūzikas portālā www.doremi.lv

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu