Uzsākta biļešu tirdzniecība uz Diones Vorvikas koncertu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot ar 10. septembri Biļešu servisa tirdzniecības vietās iespējams iegādāties biļetes uz pasaules popmūzikas un soulmūzikas leģendas Diones Vorvikas (Dionne Warwick) koncertu, kas notiks 15. decembrī Ķīpsalas hallē.

Rīgā Vorvika sniegs savu vienīgo koncertu Baltijas valstīs. Tajā viņa izpildīs savas labākās dziesmas un iemīļotākās ziemassvētku melodijas. Savā žilbinošajā 45 gadus ilgajā dziedātājas karjerā Vorvika ir iemantojusi starptautiskas mūzikas leģendas statusu, ieguvusi piecas "Grammy" balvas un sadarbojusies ar tādām mūzikas leģendām kā Laionels Ričijs, Eltons Džons, Vitnija Hjūstone, Stīvijs Vonders, Robins Gibs, Areta Franklina, Daiena Rosa, Tīna Tērnere un citiem, tai skaitā arī ar Beriju Gibu (Barry Gibb) un The Bee Gees ar kuriem kopā producēts par starptautisku sensāciju tapušais albums "Heartbreaker".

Kopš 1962. gada, kad dziesma "Don’t Make Me Over" iekaroja dažnedažādu mūzikas aptauju pirmās vietas, 60 Vorvikas dziedātās dziesmas ir pabijušas topu virsotnēs un kļuvušas par zelta klasiku, ko dievina klausītāji visā pasaulē un savā repertuārā iekļauj neskaitāmi džeza, popa un roka dziedātāji. "Heartbraker", "Walk on by", "Do You know the way to San Jose" – ikviens atpazīst šīs Bērta Baharaha sacerētās melodijas, bet tikai retais zina, ka to pirmatskaņotāja ir Vorvika.

Dziedātājai ir maģistra grāds mūzikā, un viņa aktīvi iesaistījusies kustībā cīņai pret AIDS. 2003. gadā tika publicēta D. Vorvikas sarakstītā autobiogrāfiskā grāmata "My Point of View", kurā apkopojusi dažādas atziņas un pārdomas par spraigajā un bagātajā skatuves mūžā piedzīvoto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu