«Godzilla» Japānā atgriezīsies 2016. gadā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2016. gadā iznāks oriģinālās japāņu filmu sērijas «Godzilla» jaunākā daļa, kas būs pirmais franšīzes papildinājums 12 gadu laikā. Sērijas pirmā filma, kurā milzīgā ķirzaka plosījās Tokijas ielās, iznāca 1954.gadā. Tai sekoja vairāki mazbudžeta turpinājumi, kā arī šogad iznāca Holivudas versija, kuras uzņemšana kinostudijai «Warner Bros» izmaksāja 160 miljonus ASV dolāru (130 miljonus eiro).

Taču kopš 2004. gada Japānā nav iznākusi neviena jauna filma par Godzillu, kā rezultātā fani pieprasījuši jauna turpinājuma uzņemšanu, sacīja japāņu kinostudija «Toho Co».

«Esam saņēmuši dedzīgus lūgumus no Godzillas faniem. Mēs sāksim uzņemt jaunu filmu par Godzillu, kas uz kinoekrāniem nonāks 2016.gadā,» norāda kompānija.

1954.gada novembrī «Toho Co» izlaida pirmo sērijas filmu, ko veidoja režisors Isiro Honda. Kinolente kļuva ļoti populāra, un to noskatījās 9,6 miljoni cilvēku, lai gan tolaik ne katrā mājsaimniecībā bija televizors.

Tikmēr kinostudija «Warner Bros» paziņojusi, ka nākamā «Godzillas» Holivudas versija gaidāma 2018. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu