Satīties, sapīties un pēc tam... (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Cilvēki bieži lūko saskatīt apstākļus un sakritības, kas liecinātu vai dotu kādu zīmi, ka gaidāma laime. Taču, kad runa ir par mīlestību, interese ir vēl sakāpinātāka un ikviens jaunums liek sirdij nodrebēt.

Novērots, ka jaunie pāri, lai noteiktu kāzu datumu, pēc padoma aizvien biežāk vēršas pie zvaigžņu pētniekiem. Nereti arī uzņēmēji un kultūras darbinieki jaunus projektus sāk stingri noteiktos datumos un laikos – kad zvaigžņu stāvoklis tam ir vislabvēlīgākais.

Taču prognozes pēc horoskopa var nebūt precīzas, jo astroloģiskā diagramma, kas veidota no cilvēka dzimšanas dienas, nevar garantēt mūsu likteņa notikumus. Jums neviens precīzi nenosauks iemīļotā vārdu un nenoteiks laimīgās dzīves ilgumu. Ja to visu varētu precīzi paredzēt, astrologi būtu bagātākie cilvēki pasaulē. «Astroloģija cilvēku spēj vien uzvedināt uz potenciāli veiksmīgiem dzīves un darbības virzieniem, taču, kā viss reāli notiks, tas atkarīgs tikai no paša cilvēka. Ir jāuzticas savām jūtām un jādzīvo gudri,» atzīst astroloģijas skolas audzēkne un šīs jomas izzinātāja Elita Simsone. Viņa astroloģijai pievērsusies jau pasen, jo atzīst, ka ir vienkāršāk un vieglāk dzīvot, ja cilvēks spēj rast skaidrojumu tam, kas ar viņu notiek un kāpēc.

Prognozes negarantē laimi

Mīlestība uzplaukst negaidot un nepakļaujas nevienam horoskopam. Astrologs Stīvens Arroija reiz teicis: «Astroloģiju labāk izmantot aizgājušu notikumu skaidrošanai, nevis nākotnes noteikšanai vai mīlestības noslēpumu izzināšanai.» Un tomēr... Pasaulē ir daudz cilvēku, kas pret astroloģiju attiecas ļoti nopietni un bez personiskā horoskopa «akcepta» laulības ostā nemaz neuzdrošinās stūrēt. Astrologi, ņemot vērā viņa un viņas dzimšanas gadu, datumu, laiku un citus faktus, var aprēķināt pāru saderības koeficientu. «Taču jāsaprot, ka neviena prognoze pilnībā negarantē ilgu un laimīgu dzīvi. Laulības ir liels kompromiss, kurā kā vienam, tā otram nākas ar kaut ko samierināties un piekāpties visu atlikušo dzīvi,» uzsver amerikāņu psihologs Džozefs Kempbels. Pāru saderību ar astroloģisko karšu palīdzību varot redzēt un noteikt ļoti labi, pārliecināta E. Simsone. «Dzīvē tā ir, ka ar vienu cilvēku saprasties ir vieglāk, bet ar citu – praktiski neiespējami, un tā nav raksturu nesaderība, ko parasti mēdz minēt. Ir vieglāk saprasties savas zīmes pārstāvjiem, bet būtiskākais, lai abiem partneriem privātajā horoskopā būtu veiksmīgas laulības rādītāji. Ir cilvēki, kuriem zvaigznes neparedz laimīgu laulības dzīvi. Tad ir vienalga, kādu partneri piemeklē, jo cilvēks vienkārši nav dzimis laulībai. Iespējams, sākumā pāris viens otru ļoti mīlēs, bet vienalga dzīvē būs situācijas, kas neļaus abiem palikt kopā,» viņa atzīst.

Kā atrast īsto un vienīgo?

«Cilvēkam piedzimstot, viņa liktenis ierakstīts zvaigznēs, bet tas nav kā akmenī iecirsts. Cilvēkam piemīt arī sava griba – jo viņš garīgi vairāk aug un attīstās, jo veiksmīgāk spēs saprasties arī ar savām «nevēlamajām» zvaigznēm,» skaidro E. Simsone. Dažās pasaules valstīs kungi agrāk bieži izmantojuši astrologa palīdzību nākamās sievas meklējumos, atsevišķām personām tas tiekot darīts arī mūsdienās. Astroloģe Tatjana Mazurova kā piemēru min princi Čārlzu un viņa laulību. Karaļdēla horoskopā esot teikts, ka prinča pirmā sieva varot iet bojā traģiskā nāvē. Un no 200 sievietēm par prinča sievu tika izvēlēta tieši Diāna, kuras horoskopā bijis rādītājs, ka viņai ir liela iespējamība iet bojā. Princese Diāna uzzinājusi, ka viņas laulībā liktenīgo lomu nospēlējis tieši šis fakts, un, iespējams, kā nu prata, «bēga» no savas laulības. Tikai tad, kad traģēdija jau bija notikusi un princese mirusi, to sāka izzināt un par to runāt astrologi. Vislabāk saderot vienādo zīmju pārstāvji – ja abi cilvēki dzimuši, piemēram, uguns vai zemes zīmē. Kā atrast īsto, pareizo un vienīgo mīlestību? Ko darīt, ja uzzinām, ka esam pilnīgi nesaderīgi pēc zīmēm? «Labāk par sadzīvošanu sākt domāt jau tad, kad tikai iepazīstamies viens ar otru. Kaut arī liktenis katram cilvēkam jau noteikts, viņam piedzimstot, to var veidot. Ja viens no pāra būs apveltīts ar «smagajām» planētām, bet otrs to zinās un būs gatavs pieņemt, neizraisīt negatīvu reakciju un uzņemties bezkompromisa kalpošanu, caur ko mīlēt savu otru pusīti no visas sirds, tad pāris var saistīties. Tāpēc tikai atbalstu domu, ka pirms laulībām cilvēkiem iespējami sīkāk jāizzina viss vienam par otru, arī no astroloģiskā viedokļa, lai vienkārši saprastu, ar ko dzīvē nāksies rēķināties, un, ja kaut kas neizdosies, tad – kāpēc? Ne velti daudzi pasaules augsta līmeņa zinātnieki un gaišie prāti saistīti ar astroloģiju un savu karjeru arī veido ar šīs zinātnes palīdzību,» atzīst E. Simsone.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu