Princešu šovu pamet divas meitenes (61)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

No LNT šova "Latvijas princese 2" izbalsotas uzreiz divas meitenes – Nika Linde un Karīna Šmite, līdz ar to par kroni un naudas balvu tagad turpinās cīnīties septiņas meitenes.

Šīs nedēļas raidījumā dalībniecēm bija jāparāda savi talanti, bet viņu priekšnesumus vērtēja aktieri Intars Rešetins un Rolands Zagorskis.

Veronika Debese un Nika Linde demonstrēja savas prasmes pavārmākslā, savukārt Sanita Kubliņa demonstrēja savas iemaņas vizāžistu darbā. Simona Kubasova aktierus pārsteidza ar īpašu priekšnesumu - viņa pūta uguni. Karīna Šmite un Ilze Mirte izpildīja dziesmas, bet Alise Piterniece rādīja paraugdemonstrējumus basketbolā. Olga Petrova stāstīja par smilšu terapiju un kopā ar citām šova dalībniecēm veidoja krāsainus smilšu dekorus.

Šajā raidījuma sērijā no šova nācās atvadīties divām meitenēm.

Iekšējā balsojumā vairums meiteņu balsoju pret 21 gadu veco studenti, veikala vadītāju Niku Lindi, kuru uzskatīja ne vien par stiprāko konkurenti, bet dalībnieces viņu nodēvēja par iedomības kalngalu un necienīgu "princeses" kroņa pretendenti. "Es uzskatu, ka tas ir lielākais gods - tikt izbalsotai iekšējā balsojumā, jo tas nozīmē, ka esi bijusi visstiprākā pretendente,"secina Nika.

Dalībniece Karīna Šmite
Dalībniece Karīna Šmite Foto: LNT

Savukārt tradicionālajā rožu dalīšanā raidījuma vadītājs Valdis Škutāns - ziedu nepasniedza 21 gadu vecajai profesionālajai vizāžistei Karīnai Šmitei, kurai pārmeta melošanu sakarā ar smēķēšanas atmešanu. Pati Karīna šo lēmumu nosauca par apmelojumu, nespēdama valdīt pat asaras: "Es nepīpēju - lai atnāk un pasaka man acīs tā persona, kura to apgalvoja, ka esmu atsākusi pīpēt..."

Nākamajā raidījumā pretendentes uz "princeses" kroni dosies uz tirdzniecības centru Spice, lai iegādātos sev tērpus svinīgām pusdienām. Savukārt to, ko piedien vilkt mugurā un kādus aksesuārus lietot svinīgās pusdienās, izvērtēs etiķetes speciāliste Aija Strautmane. Pusdienu goda viešņas lomā iejutīsies aktrise Rēzija Kalniņa.

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu