Tiešraidē varēs sekot līdzi Gustavo albuma tapšanai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas (25.11.) līdz pirmdienai, 28.novembrim, mājaslapā "www.gustavo.lv" tiešraidē būs iespējams sekot līdzi Gustavo jaunā albuma "Pilsētas portāls" tapšanai, informē Gustavo mediju koordinators Edgars Gertners.

Šajā laikā ierakstu studijā darbosies astoņas kameras, kas ļaus aplūkot ieraksta procesu no tādiem rakursiem, it kā skatītājs pats atrastos studijā. Viena kamera būs novietota telpā pie Gustavo, otra pie meiteņu trio "Limonāde" dziedātājām, trešā kamera atradīsies studijā pie skaņu režijas pults, savukārt pārējās atspoguļos kamerorķestra darbību.

Skatītājs varēs pats veidot stāstu par albuma ierakstu, pārslēdzot kameras atbilstoši savām vēlmēm. Mājaslapā būs pieejama gan studijas karte, gan četru dienu aptuvenais darba plāns, pie kura mūziķi centīsies pieturēties, taču iespējamas laika nobīdes, atklāja Gertners.

"Strādājot pie iepriekšējā albuma "Trešā elpa", mums izveidojās sadarbība ar "OKarti", un to turpinām arī šodien. Albuma ieraksts, kuru būs iespējams vērot četras dienas un kurā iesaistīts lērums kameru un cilvēku, tapis sadarbībā ar "OKarti"," stāstīja Gustavo.

Skatītāji ieraksta laikā varēs arī komunicēt ar mūziķiem un uzdodot jautājumus ar savu "Twitter" vai "Facebook" kontu palīdzību.

Plānots, ka Gustavo jaunais dziesmu albums "Pilsētas portāls" pie klausītājiem nonāks decembra vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu