Dziedošo ģimeņu svētkos dziesmu izvēli diktēs skatītājs (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar (1.novembrī plkst. 20:20) projektā "Dziedošās ģimenes" tiešraidē skanēs tikai skatītāju izvēlētas dziesmas, par kurām pagājušajā nedēļā varēja balsot projekta "Dziedošās ģimenes" mājas lapā. Šo svētdien dzirdēsim septiņu dziedošo ģimeņu uzstāšanos.

Pagājušajā nedēļā, apmeklējot projekta "Dziedošās ģimenes" sadaļu LNT mājas lapā, bija iespēja balsot par dziesmām, kuras skatītāji vēlējās dzirdēt 1. novembra raidījumā. Katrai ģimenei tika piedāvātas trīs dziesmas, no kurām skatītājiem bija jāizvēlas viena labākā vai interesantākā, kuru vēlētos dzirdēt attiecīgās ģimenes izpildījumā. Kopā tika saņemtas vairāk nekā 79 000 balsu, un katrai ģimenei tika uzticēta viena dziesma, par kuru skatītāji bija sabalsojuši visvairāk.

Pēc skatītāju vēlēšanās šo svētdien māsas Legzdiņas aicinās "Uz Tobāgo", Riči iekarsēs zāli ar kaislīgo "Bamboleo", Igauņu ģimene sagatavojusi seno hitu "Dzeltenie aizkari", Vītolu ģimene uz skatuves nāks ar dziesmu "Lūgšana", Grīnhofu ģimene dziedās lirisko "Dzērvenīt", Eriņu ģimene uzstāsies ar "Balerīnu" un Dukuru ģimenes sniegumā dzirdēsim "Dzīve bez apstājas".

Projekta žūrijā, kā ierasts, skatītājus priecēs iemīļotie žūrijas pārstāvji - komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu "Labestības diena" un "Eņģeļi pār Latviju" vadītāja Katrīne Pasternaka.

Tiekamies svētdien, 1.novembrī, LNT kanālā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu