Uz «Kubana» skatuves «Motorhead» svārkos - «Nashville Pussy»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no grupām, kas šovasar uzstāsies rokfestivālā «Kubana», kurš jau otro gadu no 11. līdz 14. augustam norisināsies pašā Rīgas sirdī - Lucavsalā, būs amerikāņu apvienība «Nashville Pussy», informē festivāla rīkotāji.

Ja vien grupā «Motorhead» piedalītos meitenes, tad tā varētu saukties «Nashville Pussy». Ne velti pēdējos 15 gadus šos kolektīvus vienoja cieša draudzība.

Neskatoties uz to, ka pusi no «Nashville Pussy» veido dāmas ar iespaidīgiem apaļumiem, rokenrola ziņā tās konkurē ar vīriem. Viņu sulīgie ģitāru rifi ir piesātināti ar ASV dienvidu kovboju garu, zābaki un platmales ir to uzstāšanos neatņemama sastāvdaļā, kantri, blūzs, pankroks un glemroks ir asinīs, bet katra nots garšo pēc amerikāņu burbona.

«Nashville Pussy» nevar sajaukt ne ar vienu citu, jo tā ir amerikāņu rokklubu leģenda. Grupas dzīvās uzstāšanās ir «sviedri, asinis un asaras», laimes asaras par prieku tam, ka vēl ir sastopams kāds, kurš joprojām prot spēlēt īstu, patiesu roku, līdz izmisumam, līdz bungādiņu plīsumam.

Jau ziņots, ka festivālu pirmajā dienā uzstāsies arī grupas «Garbage», «The Subways», «Enter Shikari», «Guano Apes», «NOFX», «Eskimo Callboy» u.c.

Atklāšanas dienai būs īpaša ieejas maksa 14,99 eur.

«Kubana» ir starptautiska mēroga muzikāls notikums, kurš ik gadu Krievijā pulcēja simtiem tūkstošu apmeklētāju kopš 2009. gada. Festivāls 2015. gadā tika pārcelts uz Rīgu, jo to pēc pareizticīgās baznīcas prasības aizliedza Krievijas Kaļiņingradas apgabala varasiestādes. Kopumā pirmo festivālu Rīgā apmeklējuši aptuveni 15 000 cilvēku.

Biļetes pieejamas «Biļešu serviss» sistēmā

Festivāla mājas lapa:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu