Scissor Sisters dziedātājs apvainojies uz Gilmoru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Scissor Sisters dziedātājs Džeiks Šīrss ir līdz sirds dziļumiem apvainojies uz bijušo "Pink Floyd" dalībnieku Deividu Gilmoru.

Šīrss žurnālam "Uncut" pastāstījis, ka Gilmors uzaicinājis viņu piedalīties divos savos solokoncertos Ņujorkā, lai abi kopā varētu nodziedāt "Pink Floyd" slaveno dziesmu "Comfortably Numb", bet vēlāk ielūgumu atsaucis.

"Comfortably Numb" jaunklāta versija 2004. gadā kļuva par Scissor Sisters pirmo lielo hitu un Džeiks Šīrss ļoti nopietni gatavojās kāpt uz skatuves kopā ar tās līdzautoru. "Es daudz trenējos un izpildīju balss vingrinājumus, bet dienu pirms koncerta viņi izdomāja, ka nebūs nekādu viesmūziķu. Nelieši! Es viņu par to ienīstu. Tas bija kā atņemt bērnam konfekti," izteicās Džeiks Šīrss.

Tomēr, domājams, kopš vakardienas Džeiks Šīrss un viņa kolēģi ir labākā noskaņojumā, jo Scissor Sisters pirmo reizi savas karjeras laikā tikuši līdz britu singlu topa pirmajai vietai. Topa virsotnē nokļuvis Ņujorkas grupas jaunākais singls "I Don’t Feel Like Dancin’". Scissor Sisters izdevies pārspēt Džastinu Timberleiku ar "Sexyback", kam pirmajā vietā izdevās noturēties tikai vienu nedēļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu