"C-Stones" jaunā apvienība (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pērn Rīgā tika atvērta populārās bērnu popmūzikas studijas "Jūras akmentiņi" filiāle Rīgā, kura vadību uzņēmās grupas "C-Stones" soliste Līva Boitmane un dziedātāja Vanilla (Marta Kukarane).

Nepilna gada laikā studijas darbība bijusi ļoti veiksmīga, tādēļ jaunā sezona studijā sākusies ar nozīmīgiem jauninājumiem.

Tagad studija "Jūras akmentiņi" māca jaunajiem talantiem ne tikai dziedāšanu, bet arī profesionālu skatuves horeogrāfiju jeb dejošanu. Līva Boitmane: "Mūsdienu popmūzikā ļoti svarīgs ir kvalitatīvs šovs – jāprot ne tikai dziedāt, bet arī labi kustēties, ir daudz un profesionāli jāstrādā, lai abas šīs lietas attīstītu vienā līmenī." Tāds arī ir studijas jaunās sezonas galvenā vadlīnija.

Popmūzikas studijas "Jūras akmentiņi" jaunās sezonas četrinieks, kas strādās ar jaunajiem mūzikas talaniem, ir:

LĪVA BOITMANE (dziedāšanas pasniedzēja) – C-Stones soliste, TV raidījuma SeMS zupā vadītāja, dziedājusi bērnu popgrupā Jūras akmentiņi.

VANILLA (dziedāšanas pasniedzēja) – dziedātāja, TV raidījuma SeMA nakts sarunas vadītāja, piedalījusies realitātes šovā Talantu fabrika.

RAIVO ANDERSONS (deju studijas horeogrāfs) – C-Stones, Ladybird un citu mūziķu horeogrāfs, agrāk dziedājis grupā Mixeri.

IVARS SAKOVIČS (deju studijas horeogrāfs) – profesionāls mūsdienu deju pasniedzējs.

Patlaban studiju apmeklē vairāk kā 50 audzēkņi un katru dienu piesakās jauni topošie mūziķi. Trīs studijas audzēkņi šogad kļuvuši par jauno izpildītāju konkursa Jaunās zvaigznes laureātiem.

"Vērojot, kā manu audzēkņu prasmes uzlabojas, jūtu, ka ar katru dienu ieeju arvien lielākā azartā. Tādēļ esmu nolēmusi pilnībā sevi veltīt jauno dziedātāju veidošanai," paziņo C-Stones soliste. Latvijā C-Stones patlaban koncertē ļoti maz, jo šovasar beidzies sadarbības līgums ar ierakstu kompāniju Aktiv Music un menedžeri Agri Semēvicu. Toties grupa veiksmīgi un pieprasīti ir Lietuvā, arī grupas jaunais puisis ir lietuvietis Pauļus. „Ar puišiem mums līdz šim neveicās,” domā Līva. „Grupas sākumā bija divi – Kristians un Olafs. Vispirms mūs pameta Kristians, pēc tam no grupas aizgāja Olafs. Toties līdz ar studijas Jūras akmentiņu jauno sezonu sapratu, ka tomēr veicas gan ar tiem puišiem – mūsu apvienībā ir divi lieliski horeogrāfi!”

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu