"Miskastes bērns" neatkarīgajā teātrī "Skatuve"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neatkarīgajā teātrī "Skatuve" 30. oktobrī plkst. 19 notiks pirmizrāde Ivara Lūša režijā tapušajai izrādei "Miskastes bērns", kas veidota pēc Žaklīnas Vilsones stāsta motīviem.

„Tas ir vienas dienas stāsts kādas meitenes mūžā, viņas atmiņu ceļojums – retrospekcija 14 gadu pagātnē, tikšanās ar tuvajiem un mīļajiem - viņas „ģimeni”, pareizāk sakot, ar visiem tiem cilvēkiem, kas veido viņas „ciltskoku”, kura saknes nežēlīgi iestiepjas miskastē kāda ātrās ēdināšanas uzņēmuma pagalmā...

„Šo izrādi es gribētu veidot kā turpinājumu pirms diviem gadiem Liepājas teātrī aizsāktajai tēmai izrādē "Bērniņi". Galvenās tēmas izrādē „Miskastes bērns”: bērna integrācija kopējā pasaules ainā, ģimenes nozīme bērna mūžā, īstie vecāki – fiziskie vai faktiskie? Izrāde būs viegli uztverama neatkarīgi no vecuma un sociālā stāvokļa, tā būs kā uzruna pasaulei,” stāsta režisors Ivars Lūsis.

Eiprilas lomā Jūlija Ļaha Režisors - Ivars Lūsis Scenogrāfs - Ivars Noviks Kostīmi - Jūlija Ļaha Mūzikas režija - Valdis Zilveris

Izrāde „Miskastes bērns” tiks rādīta: piektdien, 30. oktobrī, plkst. 19.00; svētdien, 1. novembrī, plkst. 13.00; trešdien, 4. novembrī, plkst. 19.00; svētdien, 29. novembrī, plkst. 13.00.

Biļetes cena – 5,00 LVL.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu