Timma un Bērziņš palīdz «Zeņit» komandai droši pieveikt «Cmoki»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Latviešu basketbolisti Kaspars Bērziņš un Jānis Timma ceturtdien bija rezultatīvi VTB Vienotās līgas spēlē, palīdzot Sanktpēterburgas «Zeņit» komandai ar 105:77 (28:29, 23:19, 25:15, 29:14) savā laukumā droši uzveikt Baltkrievijas vienību Minskas «Cmoki».

Tieši «Zeņit» kapteinis Timma ar 18 punktiem kļuva par savas vienības rezultatīvāko spēlētāju. Viņš nospēlēja 27 minūtes un divas sekundes, kuru laikā realizēja sešus no astoņiem izpildītajiem divpunktu raidījumiem, vienu no pieciem tālmetieniem un trīs no četriem soda metieniem.

Vēl Timmas kontā bija arī četras atlēkušās bumbas, trīs pārtvertas piespēles, trīs kļūdas, četri izprovocēti pārkāpumi un trīs piezīmes, kas deva 17 efektivitātes koeficienta punktus.

Savukārt Bērziņš pārliecinošajā uzvarā laukumā pavadīja 20 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā guva desmit punktus, realizējot divus no trim izpildītajiem divpunktu raidījumiem un divus no četriem tālmetieniem. Tāpat Bērziņš izcēlās ar trim kļūdām un četrām piezīmēm, kas deva deviņus efektivitātes koeficienta punktus.

Vienotās līgas kopvērtējumā līdere ar 27 uzvarām 29 spēlēs ir Maskavas CSKA, ar 23 panākumiem 27 mačos seko Kazaņas «Unics», trešā ar 21 uzvaru 28 dueļos ir Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ», bet ar 20 uzvarām 27 cīņās ceturtajā pozīcijā ierindojas «Zeņit».

Astotajā pozīcijā ar 16 uzvarām 28 mačos ir latvieša Ainara Bagatska trenētā «Ņižņij Novgorod» vienība, kas jau garantējusi vietu izslēgšanas turnīrā, «VEF Rīga» ar desmit uzvarām 28 mačos atrodas 11.vietā, Rolanda Freimaņa pārstāvētā Igaunijas vienība Tallinas «Kalev» ar septiņiem panākumiem 28 spēlēs ir trīs pozīcijas zemāk, bet kopvērtējuma noslēdzošo, 16.vietu ieņem Nikolaja Mazura trenētā Tbilisi «Vita», kas tikusi pie vienas uzvaras 29 mačos.

Arī šosezon Vienotajā līgā sacenšas 16 komandas, kas bez dalījuma apakšgrupās aizvadīs divu apļu turnīru, izslēgšanas spēles sasniedzot labākajām astoņām vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu