"Space:Garage" slavenais Šveices dj New.com

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

30.oktobrī, Vecrīgas "Space:Garage" spēlēs slavenais Šveices mākslinieks dj NEW.COM (comfortnoise, p45)

New.com (īstajā vārdā Marius Neukom) ir mākslinieks, kurš apveltīts ar izsmalcinātu gaumi, dziļu deju mūzikas un tās iesākumu izpratni, lielisku miksēšanas tehniku un neizsmeļamu enerģiju. Par spīti viņa aizņemtajai dzīvei kā pētniekam un skolotājam universitātē, viņš spējis sagādāt ikmēneša trīs stundu šovus piecu gadu garumā p45 net-radio, iekļaujot dažādu viesu un viņa paša miksus. Piedevām viņš ir ierakstījis un izlicis brīvai lejuplādei vairāk nekā 20 dažādu stilu miksus, promotējis dučiem pasaules klases DJu un mākslinieku pasākumus Šveicē, nemaz nerunājot par neskaitāmiem DJ gigiem.

Stila ziņā New.com iedvesmojies daba mūzikas plašajā spektrā, sākot ar klasisku dub-techno un dub-house, līdz pat dabstepam visā tā dažādībā.

Lai izjustu jaunā un modernā dabstepa dziļumu, kā arī atgrieztos pie klasiskā dub regeja un citiem techno un house stiliem, meklē miksus www.comfortnoise.com .

Pēdējā laikā New.com ir pievērsies UK Funky (UKF) mūzikas stilam, ko viņš arī spēlēs 30.oktobrī "Space:Garažā". Būtībā "UK Funky" ir tas pats vecais house ar afro pieskaņu, masīvu basu un enerģiskām perkusijām, kas variē no klasiska minimal līdz vokālu izmantošanai, jebkurā gadījumā - ļoti jautri un dejojami. Pašlaik šī mūzika ir ļoti modīga Anglijā, bet gandrīz nekad nav skanējusi Rīgas klubos, līdz ar to New.com sets būs unikāla iespēja izkustēties neierastā, bet jautrā gaisotnē.

Ieeja no 23.00, trīs lati.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu