Enrikes latino ritmi «uzspridzina» Arēnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

7. decembra vakarā «Arēnu Rīga» pieskandināja karstasinīgais spāņu izcelsmes mākslinieks Enrike Iglesiass (Enrique Iglesias). Pusotru stundu ilgo priekšnesumu mūziķis kopā ar grupu papildināja ar iespaidīgiem specefektiem, video projekcijām un, protams, šovu, kurā aktīvi tika iesaistīti klātesošie.

Savu uzstāšanos Enrike sāka ar hitu «I’m A Freak». Lai arī Latvijā viņš ieradās sava jaunākā ieraksta «Sex&Love» pasaules koncerttūres ietvaros, klātesošie varēja dzirdēt ne tikai jaunā albuma karstasinīgos latino ritmus, bet arī tādus grāvējus kā «Be With You», «Tired of Being Sorry», «Takin’ Back My Love» un «Hero».

Mūziķis kopā ar grupu uzstājās uz divām skatuvēm, nemitīgi pārvietojoties un uzkarsējot koncerta gaisotni. Zīmīgi, ka otrā skatuve, kura bija ievērojami mazāka, atradās otrā zāles galā, un tieši uz tās Enrike aicināja savus fanus.

Pirms pieciem gadiem, kad Enrike Rīgā uzstājās pirmo reizi, izpildot vienu no saviem populārākajiem hitiem «Hero», viņš uz skatuves uzaicināja dāmu un dziesmu veltīja viņai. Arī šī reize nebija izņēmums, tomēr uz skatuves netika aicināta kāda no spiedzošajām daiļavām, bet gan vīrietis. Tikai pēc tam, kad abi bija izdzēruši pāris «šotiņus» un kopā nodziedājuši romantisko «Stand By Me», uz skatuves tika uzaicināta arī vīrieša draudzene.

Pārvietojoties no vienas skatuves uz otru, Enrike drosmīgi apsveicinājās un pat apskāvās ar vēl pāris faniem. Tam netraucēja pat norobežojumi starp stāvvietām un sēdvietām, kuriem Iglesiass droši līda pāri.

#enriqueiglesias

A video posted by Agnese (@agnesereitere) on

Enerģiskais koncerts noslēdzās ar dziesmu «I Like It». Tieši tāpat kā iepriekšējais, arī šoreiz koncerts bija izpārdots. Klātienē to vēroja ap 10 000 skatītāju.

Koncertā izpildīto dziesmu saraksts: I'm a Freak, I Like How It Feels, Finally Found You, Heartbeat, Bailamos, Ring My Bells, Loco, Don't You Forget About Me, Stand By Me, Be With You, Tired of Being Sorry, Escape, Tonight (I'm Fuckin’ You), Takin’ Back My Love, Hero, Bailando, I Like It.

Karjeras laikā Enrikem izdevies pārdot vairāk nekā 100 miljonus ierakstu visā pasaulē un tādējādi kļūt par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem spāņu dziedātājiem. Pieci viņa singli iekļuvuši «Billboard Hot 100» topa piecniekā, divi no tiem ierindojās pirmajā vietā. Enrikem pieder arī «Billboard» topa rekords - 25 viņa dziesmas spāņu valodā bijušas pirmajā vietā topa «Hot Latin Tracks» kategorijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu