Uzzini, ko Amerikas vizītes laikā apmeklēs Midltone un princis Viljams

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Anglijas karaļnama pārstāvji princis Viljams un Keita Midltone ir devušies uz Ameriku, lai prezentētu Angliju un karaļnamu. Vizītē karaliskajam pārim diemžēl nav līdzi pāra bērns princis Džordžs.

Princis Viljams un Keita Midltone Amerikā vispirms devās uz Ņujorku, kur apskatīja 11.septembrim par godu izveidoto muzeju, kā arī vēroja NBA komandu «Cleveland Cavaliers» un «Brooklyn Nets» basketbola spēli.

Toties jau pirmdien princis Viljams tiksies ar Amerikas prezidentu Baraku Obamu, kā arī apmeklēs Pasaules Bankas rīkoto konferenci. Tikmēr Keita Midltone kopā ar Ņujorkas pirmo lēdiju apmeklēs bērnu centru.

Tāpat vizītes laikā karaliskais pāris apmeklēs labdarības vakariņas, kuras ietvaros tiek vākta nauda bērnu aizsardzībai.

Vēlāk karaļnama pārstāvji apmeklēs Hilariiju Klintoni, Čelsiju Klintoni, aktieri Tomu Henksu un operas solisti Renē Flemingu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu