Ķuzulis un Hānbergs joko par rakstniekiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Izdevniecība "Jumava" sadarbībā ar Rīgas Latviešu biedrības Omulību klubiņu laidusi klajā Jāņa Ķuzuļa un Ērika Hānberga grāmatu "Rakstniekos ārpus grāmatu lappusēm", informē izdevniecībā.

Kas ir rakstnieks? Tas, kurš māk pareizi noturēt pildspalvu, vai tas, kuram allaž ir ko teikt? Lai kāda būtu pareizā atbilde, rakstniekam būt ir aizraujoši… un – galvenais – jautri! Un par to vislabāk zina vēstīt grāmata "Rakstniekos ārpus grāmatu lappusēm", kas apkopo interesantas etīdes no rakstnieku dzīves.

Vai tas nozīmē, ka grāmatiņa domāta tikai rakstniekiem? It nemaz! Tā pārsteidz ar savu humoristisko piegaršu un izsmalcināto runas veidu, kas iespaido ikvienu, kurš izlasījis kaut vienu anekdotei līdzīgo vēsti! Un gribas lasīt vēl, jo tiek gūta ne tikai pozitīva enerģija un spēja smaidīt, bet arī intelektuāls ceļojums tur, kur, iespējams, nekad neesam bijuši.

"Rakstniekos ārpus grāmatu lappusēm"
"Rakstniekos ārpus grāmatu lappusēm" Foto: publicitātes

Grāmatas veidotāji ir harismātiskie Jānis Ķuzulis un Ēriks Hānbergs, kas sadarbojas jau kopš 2004. gada, kad klajā nāca "Omulību" grāmata, kas kuplināja smaidus un smieklus raisošās literatūras klāstu.

Jānis Ķuzulis ar kundzi Māru Zālīti
Jānis Ķuzulis ar kundzi Māru Zālīti Foto: TVNET
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu