Rammstein Tallinas koncertu izpārdod trīs dienās (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertaģentūra "FBI" informē: kopš publiskās biļešu pārdošanas sākšanas bija nepieciešamas tikai trīs dienas, lai izpārdotu visas biļetes uz grupas "Rammstein" koncertu Tallinā.

Milzīgā interese par Rammstein koncerta biļetēm liecina, ka grupa Baltijā ir tikpat pieprasīta kā citviet Rietumeiropā. Tāpat kā vairums valstu, arī uz koncertu Igaunijā biļetes izpārdotas jau pirmajās dienās.

Šobrīd uz koncertu Tallinā nopērkamas vien dažas pēdējās biļetes - tās ir biļešu rezervācijas, par kurām nav saņemts maksājums, tāpēc tās laiku pa laikam tiek atgrieztas tirdzniecībā.

Jau nākampirmdien, 2.novembrī, tiks sākta biļešu pārdošana uz Rammstein šovu Latvijā, kas 4.martā norisināsies "Arēnā Rīga". Biļetes varēs iegādāties gan interneta lapā www.ticketpro.lv, gan "Biļešu paradīzes" kasēs.

Atgādinām, ka šodien interneta lapā www.ticketpro.lv sākta Rīgas koncerta biļešu iepriekšpārdošana "FBI" koncertu kluba biedriem (vairāk: www.fbi.lv).

Rammstein Latvijā ieradīsies sava jaunā albuma "Liebe ist für alle da" popularizēšanas ietvaros. Grupa jau medijos paziņojusi, ka jaunā turneja nebūs izņēmums un šovos tiks izmantots liels daudzums pirotehnikas. Koncertaģentūras "FBI" direktore Inga Kadeka: "Pirotehnika ir "Rammstein" šova neatņemams elements, tāpēc tika veikti rūpīgi sagatavošanās darbi, lai noskaidrotu, vai norises vietā iespējams rīkot tik burtiskā nozīmē ugunīgu priekšnesumu. "Rammstein" pārstāvji mums izvirzījuši ļoti nopietnas prasības un tas nozīmē, ka koncerta apmeklētājus gaida iespaidīgs priekšnesums "Rammstein" labākajās tradīcijās."

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu