Unikāla triju velomaratonu sērija, jau sākot ar 4. maiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sākoties aktīvajai velo sezonai, sporta pasākumu organizatori Alpha Baltic Sport sāks triju velomaratonu sēriju, kas sāksies 4. maijā Jūrmalā un noslēgsies 21. augustā Olainē. Pasākumu organizatori šogad būs īpaši parūpējušies, lai interesanti būtu ne tikai profesionāliem sportistiem un velo amatieriem, bet arī viņu atbalstītājiem. Pieteikšanās pasākumiem ir iespējama mājaslapā www.maratoni.lv.

Neatkarības dienas velobrauciens Jūrmalā 4. maijā

Velomaratonu sēriju iesāks jau pērn aizsāktā tradīcija - 4. maija Neatkarības dienas velobrauciens Jūrmalā. Velobrauciens norisināsies par godu Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 26. gadadienai. Arī šogad būs īpašā Ģimeņu 14 km distance, kur ģimenes tiks apbalvotas vairākās nominācijās, piemēram, kuplākā, saskanīgākā, atraktīvākā ģimene u.tml. Reģistrējoties līdz 15. aprīlim, dalība 126 km Sporta distancē 15 EUR, 37 km Tautas distancē 9 EUR, 14 km Ģimeņu distancē 5 EUR, bet bērniem līdz 12 gadu vecumam, startējot Bērnu distancē, bez maksas.

Ķekavas velomaratons 22. maijā

Otrais velobraucienu sērijā ir Ķekavas velomaratons, kas ir īpašs ar to, ka 10% no trases vedīs pa cietu grants segumu, bet pārējie 90% būs šoseja. Šis velomaratons savas trases unikalitātes dēļ tiek pielīdzināts leģendārai viendienas velobrauciena «Parīze – Rubē» sacensību trasei. Reģistrācija ir atvērta, un līdz 30.aprīlim dalība 110 km Sporta un 45 km Tautas distancē 17 EUR, 10 km Ģimeņu distancē 6 EUR, bet bērniem līdz 12 gadu vecumam, startējot Bērnu distancē, bez maksas.

Olaines velomaratons 21. augustā

Velomaratonu sēriju noslēgs Olaines velomaratons 21.augustā, kad tiks arī apbalvoti uzvarētāji, ņemot vērā visu trīs velomaratonu kopvērtējumu. Olaines velomaratons no pārējiem pasākumiem sērijā atšķirsies ar to, ka papildus būs arī 42 km MTB distance. Reģistrācija līdz pat 31. maijam par īpašām cenām 42 km MTB distancē, 100 km Sporta distancē un 45 km Tautas distancē 9 EUR, 6 km Ģimenes distancē 5 EUR, bet bērniem līdz 12 gadu vecumam, startējot Bērnu distancē, bez maksas.

Pasākuma organizatori Alpha Baltic Sport ir parūpējušies par vērienīgu balvu fondu, kā arī katram dalībniekam pirms startēšanas sacensībās būs iespēja pārliecināties par sava velosipēda drošību FANS velo servisa stendā. Naudas balvas saņems pirmo 6 vietu ieguvēji Sporta, Tautas un MTB distancēs sieviešu un vīriešu kategorijās atsevišķi, savukārt pārējos dalībniekus gaida vērtīgas pārsteiguma balvas no sacensību atbalstītājiem. Sacensību dalībniekiem tiek nodrošināta bezmaksas ēdināšana pēc finiša no braucienu atbalstītājiem Putnu fabrikas «Ķekava» un Maxima, kā arī ūdens punkti trasē no VENDEN.

Organizatori aicina velo svētkos piedalīties visu ģimeni – gan tos, kas ar sportu nodarbojas profesionāli, gan tos, kam tas ir tikai vaļasprieks un enerģijas avots. Distances būs sagatavotas ikviena spējām, un tiem, kuri sacensībās nepiedalīsies, būs iespēja izklaidēties dažāda veida stafetēs un radošajās darbnīcās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu