Rīgā karstasinīgais latino zēns Enrike

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau šovakar, 7. decembrī «Arēnā Rīga» uztāsies viens no panākumiem bagātākajiem popmūziķiem pasaulē, latino popzvaigzne Enrike Iglesiass (Enrique Iglesias).

«Sex and Love» - tieši tā saucas latino popzvaigznes Enrikes jaunākais albums. Par ko citu lai dzied, ja dzīvē viss ir sakārtots? «Kad ieslēdzam radio, šīs ir divas dominējošās tēmas, kas tuvas un saprotamas ikvienam, neatkarīgi no reliģiskās pārliecības,» uzskata 38 gadus vecais Enrike. Nudien, sekss mūsdienu popmūzikā tiek ļoti ekspluatēts, bieži vien balansējot uz +18 robežas. Mailija Sairusa, Lēdija Gāga, Nikija Mināža... tās ir tikai dažas no zvaigznēm, kuras atklāti izspēlē šo kārti.

Enrike, kas nācis no muzikālas un turīgas ģimenes (Hulio Iglesiasa jaunākais dēls no pirmās sievas), šajā ziņā vienmēr ir bijis ieturēts - viņa galvenais ierocis ir smeldzīgs, emocionāls vēstījums, ko Rīgā jau varējām uzsūkt un izbaudīt 2009. gadā. Toreiz koncerts tika izpārdots.

Karjeras laikā Enrikem izdevies pārdot vairāk nekā 100 miljonus ierakstu visā pasaulē un tādējādi kļūt par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem spāņu dziedātājiem. Pieci viņa singli iekļuvuši «Billboard Hot 100» topa piecniekā, divi no tiem ierindojās pirmajā vietā. Enrikem pieder arī «Billboard» topa rekords - 25 viņa dziesmas spāņu valodā bijušas pirmajā vietā topa «Hot Latin Tracks» kategorijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu