"Jaunajā Vilnī" uztāsies operas dīva Monserata Kabaljē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā ieradusies pasaulslavenā operas dīva Monserata Kabaljē, informēja konkursa "Jaunais vilnis" organizētāji.

Viņa kā viens no īpašajiem viesiem piedalīsies jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" galā koncertā, kur dziedās arī tādi mūziķi kā Al Džero, Robins Gibs un Alla Pugačova, Nikolajs Baskovs, Valērijs Meladze, Larisa Doļina, grupas "Diskoteka avaria" un "Via Gra", kā arī Vladimirs Presņakovs, Dima Bilans un vēl daudzi citi mākslinieki.

Kabaljē kā operdziedātāja debitēja 1957.gadā Mimī lomā Džiakomo Pučīni operā "Bohēma. Vēlāk ar saviem dziedājumiem viņa plūca laurus ne tikai Spānijā, bet arī ārpus tās, dziedot ne tikai klasiķu darbus, bet piedaloties arī rokoperās.

Ar rokzvaigzni Frediju Merkūriju Monserata Kabaljē ir iedziedājusi slaveno dziesmu "Barselona", kura 1992.gadā kļuva par Olimpisko spēļu himnu.

Jau ziņots, ka šovakar ar koncertu un uzvarētāju apbalvošanu noslēgsies starptautiskais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2008".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu