Pie «Origo» notiks 144 stundu ilgs labdarības maratons

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No 17.decembra līdz 23.decembrim Rīgā, pie tirdzniecības centra «Origo», pirmo reizi Baltijā notiks 144 stundu ilgs labdarības maratons «Dod pieci!», kura laikā tiks vākti līdzekļi Ziemassvētku dāvanām Latvijas vientuļajiem un maznodrošinātajiem senioriem, informēja «Latvijas Radio 5 - Pieci.lv» vadītājs Kārlis Dagilis.

Maratona laikā Centrālās dzelzceļa stacijas laukumā būs novietota īpaša radio studija, no kuras sešas diennaktis jeb 144 stundas bez pārtraukuma dīdžeji atskaņos par ziedojumiem pasūtītās dziesmas.

Dagilis stāstīja, ka «Dod pieci!» būs līdz šim ilgākais radio raidījums Latvijas vēsturē, un tas pārņems Nīderlandē aizsākto labdarības maratona ideju, kurai atbalsts gūts jau vairākās pasaules valstīs - Beļģijā, Portugālē, Šveicē, Zviedrijā, Kenijā, Dienvidkorejā un šogad arī Latvijā.

Maratonu pie «Origo» vadīs trīs «Latvijas Radio 5 - Pieci.lv» dīdžeji - Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Kaspars Mauriņš, kurš ir arī Latvijas Radio 2 raidījumu vadītājs.

«Ar šo maratonu aicināsim gan jauniešus apciemot savus vecvecākus, gan arī centīsimies sarūpēt dāvanas tiem, kuriem tuvinieku vairs nav,» uzsvēra Dagilis.

Ziedot no 10.decembra varēs radio interneta mājaslapā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu