Aktieris Saimons Pegs gadiem slēpis, ka ir alkoholiķis (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Slavenais angļu aktieris Saimons Pegs (48) intervijā ar «The Guardian» atklājis, ka kopš 18 gadu vecuma cīnās ar depresiju, un 2005. gadā tas novedis pie jau ļoti nopietnām problēmām ar alkoholu.

Viņš pastāstīja, ka «lūzuma punkts» bijis, filmējoties grāvējā «Mission Impossible III» jeb «Neiespējamā misija 3». «Kad skatos šo filmu, varu redzēt, kāds es biju tad – diezgan apmaldījies, nelaimīgs un alkoholiķis,» sacīja Pegs, piebilstot, ka tas bijis sākums «krīzes gadiem».

Neskatoties uz kontroles zaudēšanu pār alkohola patēriņu, zvaigznei, pateicoties savām aktiera iemaņām, veiksmīgi izdevies problēmu noslēpt ne tikai no sabiedrības, bet arī draugiem un ģimenes locekļiem. Intervijas laikā Pegs atzinās, ka pat meitas Matildas piedzimšana neatturēja viņu no pārmērīgas grādīgo dzērienu lietošanas – tikai 2011. gadā komēdijas «Paul» preses tūres laikā aktieris devies uz rehabilitācijas iestādi, lai meklētu palīdzību. Saimons izteicās, ka šis lēmums izglābis viņa dzīvību.

Kā zināms, aktieris ir filmējies arī «Star Trek» franšīzes kinolentēs, un šogad būs redzams jau sestajā «Neiespējamās misijas» filmā «Mission: Impossible - Fallout». Pegs pasaulē pazīstams arī ar dalību «Shaun of the Dead», «Hot Fuzz», «The World's End» un «Man Up».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu