Spīķeru koncertzālē būs skatāms koncertuzvedums bērniem «Šokolādes pasaka»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Gaidot Ziemassvētkus, šodien plkst.15 «Latvijas koncerti» koncertciklā «Patiešām maziņiem» piedāvā apmeklēt muzikālu uzvedumu pirmsskolas vecuma bērniem «Šokolādes pasaka».

Kā informēja «Latvijas koncertu» pārstāve Rinta Bružēvica, mazos uzveduma apmeklētājus gaida muzikāls ceļojums uz Vīni, kur norisināsies «Šokolādes pasakas» galveno varoņu piedzīvojumi.

«Kurš bērns mūsdienās gan nav ēdis šokolādi? Bet senos laikos bijis citādi. «Šokolādes pasakas» galvenā varone - meitenīte Hanna - šokolādes brīnišķo garšu un smaržu izjūt tikai sapnī,» par uzvedumā gaidāmo stāsta Bružēvica.

Uzvedumā darbosies Cukuriņš, ko atveidos pianists Ventis Zilberts, Zaherkūku meistars, ko tēlos vokālists Ingus Pētersons, balss, Šokolādes feja, kuras lomā iejutīsies flautiste Dita Krenberga, un Vaniļa, ko atveidos vokāliste Jolanta Strikaite. Bet meitenīte Hanna, Marmelādes, Zefīri un konfektes «Jūras akmentiņi» būs Rīgas Horeogrāfijas vidusskolas audzēkņi. Pasaku caurvīs skaista mūzika - Volfganga Amadeja Mocarta, Franča Šūberta un Johana Štrausa kompozīcijas, kā arī Ziemassvētku melodijas.

14.decembrī plkst.13 «Šokolādes pasaka» tiks stāstīta krieviski.

Pusstundu pirms un pēc koncerta bērni darbosies radošajās darbnīcās, kuras šodien piedāvās Praktiskās estētikas skola, bet 14.decembrī - Japānas vēstniecība Latvijā. Kādu pārsteigumu būs sarūpējusi arī AS «Laima».

Koncertus vadīs Karina Bērziņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu