5 Holivudas zvaigznes, kuras atbalsta «zālītes» legalizāciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Marihuānas legalizācijas tēma vienmēr būs aktuāla un arī cilvēku viedokļi par šo tēmu ir dažādi. Pagaidām lielākajā pasaules daļā tā nav legalizēta, taču ir vairākas Holivudas zvaigznes, kuras vēlētos, lai tas notiktu. Lūk, 10 slavenības, kuras atbalsta «zālītes» legalizāciju:

Megana Foksa

«Teikšu godīgi, es pīpēju marihuānu,» Megana Foksa atklāja intervijā britu žurnālam «GQ». «Cilvēki uz tās pīpēšanu skatās, tā it kā tas būtu kaut kas traks vai nenormāls, taču tā nav. Es ceru, ka to legalizēs.»

Kamerona Diaza

«Marihuāna ir laba,» aktrise Kamerona Diaza 2011.gadā teikusi Džimija Kimela šovā. Vēlāk tajā pašā gadā viņa atklāja, ka vidusskolā marihuānu nopirkusi no repera Snoop Dogg.

Džastins Timberleiks

2011.gadā dziedātājs Džastins Timberleiks intervijā žurnālam «Playboy» atklāja, ka «zālīte» palīdzot viņam ne par ko nedomāt. «Dažreiz manām smadzenēm vajag no visa atslēgties. Daži cilvēki ir labāki, kad ir salietojušies.»

Džeks Nikolsons

2011.gadā intervijā portālam «Daily Mail» Džeks Nikolsons atklāja, ka ik pa laikam uzpīpē marihuānu. Viņš uzskata, ka, ja valdība patiešām nopietni apsvērtu ekonomiku, tad notiktu arī prātīga diskusija par marihuānas legalizēšanu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Stings

2010.gadā savā blogā dziedātājs Sting ierakstīja: «Cilvēkiem, kuriem patiešām ir nepieciešama palīdzība, nespēj to saņemt. Arī cilvēki, kuriem marihuāna varētu palīdzēt medicīniski ne. Mēs tērējam miljardus, liekot cietumā cilvēkus, kuri nav vardarbīgi un upurējam mūsu brīvību.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu