„Jaunais Vilnis 2008” latino vakars ar dejam pa žūrijas galdu (144)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkursa „Jaunais Vilni 2008” pirmās kārtas koncertu ievadīja krievu estrādes zvaigžņu priekšnesumi latino stilā. Jautrība "sita" tik augstu vilni, ka koncerts beidzas ar saplēstām biksēm un dejām uz žūrijas galda.

„Jaunā viļņa 2008” konkursa pirmo koncertu ievadīja jestrs un krāšņs krievu estrādes zvaigžņu šovs, kurā mākslinieki bija iestudējuši dziesmas latino stilā.

Koncertā piedalījās tādas zvaigznes kā Valērijs Ļioņtevs, Kristīne Orbakaite, Larisa Doļina, Alla Pugačova, Timoti, Anni Lorak u.c.

Pasākuma vadītāji bija humorists Maksims Galkins un dziedātājs Nikolajs Baskovs. Pasākuma laikā zvaigznes vairākārt aicināja arī publiku iesaistīties latino deju ritmos, kas koncerta nobeigumā arī izdevās.

Ar Galkinu un Baskovu priekšgalā, latino deju soļi aizsākās arī zāles publikā, kas koncerta atmosfēru raisīja pavisam brīvu. Nobeigumā vakara vadītāji uzleca uz žūrijas galdiem, kā rezultātā Nikolajs Baskovs saplēsa sev bikses. To redzot Galkins vien pajokoja: "Un, skat, striptīzs vēl par brīvu!".

Pēc košā šova sekoja konkursantu pirmās kārtas koncerts, kurā pirmajā vietā izvirzījās Alesandro Ristori no Itālijas. Latviju pārstāvošais Dons pēc punktu skaita palika trešais.

Komentāri (144)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu