Banderass un Hopkinss jaunajā Vudija Alena filmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta/AFP

Holivudas aktieri Antonio Banderass, Entonijs Hopkinss, Džošs Brolins un Naomi Votsa spēlēs Vudija Alena jaunajā filmā "You Will Meet A Tall Dark Stranger".

Filmas notikumi risinās ap kādas ģimenes locekļiem, viņu sarežģītajām mīlestībām un mēģinājumiem atrisināt savas problēmas. Zināms, ka filmā piedalīsies arī britu aktrise Džemma Džonsa, jaunā indiešu kinozvaigzne Freida Pinto, kā arī britu kino un televīzijas aktrise Lūsija Panča.

Pavasarī kino industrijas mediji ziņoja, ka filmā, kuras nosaukums toreiz vēl netika izpausts, spēlēs arī austrāliešu aktrise Nikola Kidmena.

Filma, kurai uz ekrāniem vajadzētu nonākt 2010.gada rudenī, ir otrais no četriem Vudija Alena projektiem kopā ar spāņu producentu kompāniju "Mediapro", kas veidojusi arī pagājušā gada filmu "Vicky Cristina Barcelona" ("Vikija Kristīne Barselona").

Šobrīd kinoteātros tiek demonstrēta Vudija Alena jaunākā filma "Whatever Works" ar Leriju Deividu galvenajā lomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu