Sarmīte Prule neiztur slodzi un pieņemas svarā (81)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šova "Dejo nost!" dalībniece Sarmīte Prule šonedēļ pārkāpa noteikumus - nomesto kilogramu vietā viņa pieņēmās svarā. Tas nepalika nepamanīts, un dalībniecei nākamajai reizei jāsagatavo divas dejas.

 Šovs varēja sākties! Skatītājus ar savu klātbūtni priecēja pasaules zvaigznes - ABBA pārstāvji (pagājušās reizes uzvarētāja Linda Lēruma un partneris Rolands Šteinbergs), dziedātāja Madonna (dejotāja Simona Anaņiča ar dalībnieku Ritvaru Božu), Ostins Pauers (Raimonds Ilgavizis ar partneri Vitu Jaroščuku), jaunā un skandalozā dziedātāja Lady Gaga (dejotāja Sigita Gailīte ar dalībnieku Andi Gulbi), Kristīna Agilera (Marinas Paņkovas izpildījumā ar partneri Eldaru  Salvi Ozoliņu), kā arī divas Tinas Tērneres (Ģirts Zelmenis un partnere Baiba Lazdiņa).

Dejo nost! studijā sabraukušās pasaules zvaigznes vērtēja taisnīgi stingra žūrija - Edmunds Veizāns, aktrise un režisore Santa Didžus, kura šā gada pavasarī piedalījās šovā Dejo ar zvaigzni, un aktieris, režisors, šova Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas dalībnieks Varis Vētra. Sestdienas reizē dalībnieku sasniegumus tievēšanas frontē komentēja svara konsultantes un novērotājas - dietoloģe Lolita Neimane un uztura speciāliste Inga Pūce.

Foto: TV3
Šī reize, lai gan žūrija vērtēja dalībnieku gatavotos priekšnesumus un notika svēršanās, bija īpaša ar to, ka neviens no dalībniekiem šovu neatstāja, - to varētu saukt par svētku dāvanu dalībniekiem un skatītājiem!

Nervi uzdod

Ik nedēļu Dejo nost! studijā skatītājiem tiek sniegta kopdeja, kurā piedalās visi šova dalībnieki, bet šī reize bija citādākā - kopdejā nepiedalījās Sarmīte Prule.

Kā izrādījās, viņai bija uzdevuši nervi, kas ne tikai liedza piedalīties kopējā dejā, bet pat radīja nevēlamu iespaidu - S.Prule nevis zaudēja kilogramus, bet pieņēmās svarā par 300 gramiem.

Tas nepalika nepamanīts - žūrijas priekšsēdētājs lūdza, lai šā starpgadījuma dēļ S.Prule uz nākamo pārraidi sagatavo veselas divas dejas. S.Prulei pēc atbildes kabatā nebija jāmeklē: "Nekādu problēmu! Uztaisīšu!"

Nākamajā sestdienā, 27.novembrī, šovs turpināsies un skatītājiem tiks piedāvātas dejas par tēmu karnevāls! Solās būt koši, radoši un nenoliedzami aizraujoši! Žūrijas rindās redzēsiet E.Veizānu, TV3 tievēšanas šova XXL 2.vietas ieguvēju, topošo māmiņu Antru Alksni un politiķi Arti Pabriku.

Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu