"Rock'n'Riga" uzvaru izcīna grupa "Animal Stampede"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

23.oktobrī sākās R'n'R Garāžas dueļu 2.sezonas ceturtdaļfinālu cīņas un pirmajā tikās grupas Acid Rain, kurus daudzi uzskatīja par galvenajiem favorītiem, un Animal Stampede, kuri cīņu sezonā varēja turpināt, tikai pateicoties otrās iespējas balsojumam.

Cīņa noritēja trijos raundos un gandrīz vienāda spēka ovāciju decibelos jaudīgāki tomēr izrādījās Animal Stampede atbalstītāji. Rezultāts – 2:1. Animal Stampede līdz ar to iekaro savu vietu jau pusfinālā, kur tiksies ar šīs piektdienas, 30.oktobra, ceturtdaļfināla cīņas uzvarētāju.

Šo piektdien tiksies spēcīgi jautrie ska meistari Mango un jau plašu rezonansi izraisījušie Monkeyrocks ar Rūdolfu Ozolu priekšgalā. Abu grupu cīņas repertuāru veidos pašmāju death''n''roll veterānu Sanctimony, hard rock mežoņu Guns''n''Roses un vācu industriālā ordnunga smagsvaru Rammstein dziesmas. Īpašais vakara viesis būs neviens cits kā Sanctimony līdervokālists, kā arī ilgadējs un neaizstājams vīru kora "Gaudeamus" basso profundo – Jānis Boļšaks.

R''n''R joprojām turpina krāt naudu galvenajai balvai, katru piektdienu izvēloties kādu īpašu dzērienu, no kura pārdošanas ienākumiem konkrēta summa tiek atlikta melnajā kastē. Šībrīža uzkrājums – 435 LVL.

Kā jau ierasts, arī šīs piektdienas cīņu būs iespējams vērot tiešraidē , atkārtojumu Latvijas Mūzikas kanālā, svētdien 21:00, kā arī Arta Dvarionas reportāžas programmā "21.roksimts", Radio SWH Rock.

Ceturtdien, 29.oktobrī, R''n''R aicina visus, kam rokmūzika svēta uz 2. atklāto jam session. Līdzi jāņem savs instruments, vadus dos uz vietas. Bungas arī ir, tomēr savas vālītes par ļaunu nenāks. Priekšroka tiem māksliniekiem, kuri iepriekš pieteiksies šeit - jam@rocknriga.lv. Savu dalību jau apstiprinājuši jau tādi pazīstami mūziķi kā Pauls “Čerka” Ozols (bungas, “Rūsa”), Guntars Endzelis (ģitāra, ex-”Rūsa”), kā arī vairāki kolektīviem nepiesaistīti instrumentālisti. Atgādinām – arī vokāls ir instruments.

Sestdien, 31.oktobrī, R''n''R iknedēļas sadraudzības koncertu ietvaros uzstāsies grupa Backflow, kas nesen klajā laida dziesmas "Love and Peace" video versiju. Paralēli koncertam R''n''R telpās noritēs arī tautas motokustības “Durka Racing” sezonas noslēguma ballīte.

R''n''R atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu