Redklifs spēlēs teātra izrādē par privātās dzīves demonstrēšanu internetā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu aktieris Daniels Redklifs spēlēs Ņujorkas teātra izrādē «Privacy» par privātās informācijas pārbagātību, ko lietotāji atstāj internetā.

Dramaturga Džeimsa Greiema un režisores Džozijas Rurkas izrāde pirmoreiz tika uzvesta «Donmar Warehouse» teātrī Londonā 2014.gadā. Izrādes laikā skatītāji tiek aicināti dalīties ar datiem no mobilajiem tālruņiem.

Teātra izrāde Ņujorkā tiks izrādīta no 5.jūlija. Tās režisore būs Rurka.

Septiņi aktieri spēlē reālas personības, kuras piedalījušās izrādes tapšanā. Redklifs spēlēs Rakstnieka lomu.

«Mēs ar Džeimsu esam izbraukājuši ASV, intervējot politiķus, vēsturniekus, aktīvistus un pat etiķetes ekspertu, lai noskaidrotu amerikāņu uzskatus par privāto dzīvi,» norāda Rurka.

«Izrāde ir bezbailīga, jautra un liek aizdomāties,» piebilda režisore. «Mēs ceram, ka tā pārkāps skatītāju pieredzes robežas.»

«Personiskās dzīves aizsardzība modernajā laikmetā, kad var uzraudzīt un komercializēt visas mūsu vēlmes un bailes un kad mēs par sevi atklājam vairāk nekā jebkad iepriekš, ir viens no mūsdienu aktuālajiem tematiem,» norāda dramaturgs Greiems.

Redklifs kļuva slavens, tēlojot galveno lomu slavenajā «Harry Potter» («Harijs Poters») filmu franšīzē.

Viņš spēlējis tādās Brodvejas izrādēs kā «The Cripple of Inishmaan», «How to Succeed in Business Without Really Trying» un «Equus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu