«Coldplay» ieraksta pēdējo albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu grupa «Coldplay» sākusi darbu pie septītā albuma «A Head Full of Dreams», kas būšot tās pēdējais ieraksts, paziņojis grupas līderis Kriss Mārtins.

37 gadus vecais Mārtins to pielīdzina pēdējai grāmatai britu rakstnieces Dž.K.Roulingas «Harry Potter» («Harijs Poters») sērijā. «Mēs to nevienam vēl neesam teikuši, taču gatavojam albumu «A Head Full of Dreams». Mēs esam procesa vidū. Tas būs mūsu septītais albums, un mēs uz to raugāmies kā uz pēdējo «Harija Potera» romānu vai tamlīdzīgi,» viņš norāda.

«Varbūt kādreiz mēs izdosim vēl kādu albumu, taču ar šo ierakstu mēs kaut kam pieliksim punktu,» stāsta Mārtins. «Man ļoti patika atgriezties studijā uzreiz pēc jaunākā albuma «Ghost Stories» izdošanas.»

Mārtins paskaidroja, ka pēc gaidāmā albuma izdošanas plānojot tikai doties pasaules koncertturnejā.

«Mēs ierakstām dziesmas, kas ir atšķirīgas no iepriekšējām. Grupai šis ir ļoti interesants laiks. Man par to jādomā kā pēdējo lietu, ko jebkad darīsim, citādi nespēšu tajā ieguldīt sevi visu. Pēc tam mēs dosimies turnejā,» plānos dalās Mārtins.

«Coldplay» iepriekšējais ieraksts «Ghost Stories» iznāca šā gada maijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu