Rīgā Krievijas humora šovs "Comedy Club" (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

29.jūlijā "Arēna Rīga" būs iespējams apmeklēt Krievijas humora šovu "Comedy Club", informēja koncertaģentūras "Makroconcert" sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Rutkovska.

"Comedy Club" ir viens no populārākajiem un veiksmīgākajiem Krievijas humora projektiem, kura viesošanās Latvijā kļuvusi par tradīciju.

Lai gan pēdējā laikā vairāki kluba rezidenti aktīvi pierāda sevi arī citās jomās, "Comedy Club" uzstāšanās formāts un dalībnieku sastāvs būtiski nemainās ne televīzijas pārraidēs, ne koncertturnejās, tādēļ arī šogad Rīgā skatītāji varēs baudīt "vairākas stundas tieša, bezkompromisa humora iecienītāko kluba rezidentu neatkārtojamajā izpildījumā".

Iepriekšējos gados, izziņojot "Comedy Club" viesošanos Rīgā, netika izpausts, kuri rezidenti ieradīsies un uzstāsies. Šoreiz pasākuma rīkotāji informē, ka "bez visiem citiem "Comedy Club" zelta sastāvā ietilpstošajiem rezidentiem ieradīsies arī Gariks Martirosjans, kurš nepiedalījās pagājušā gada pasākumā".

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu