Dilans izdod singlu no gaidāmā otrā Sinatras albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Amerikāņu folkmūzikas gigants Bobs Dilans (Bob Dylan) pirms pāris dienām publiskojis jaunu dziesmu «Melancholy Mood», kas ir pirmais vēstnesis no gaidāmā albuma «Fallen Angels».

Arī šis albums būs veltīts Frenkam Sinatram - par to liecina pirmā dziesma «Melancholy Mood», kas ņemta no Sinatras dziesmu kataloga. Atgādinām, ka pagājušogad Dilans izdeva plati «Shadows in The Night» (Columbia Records), kurā savā manierē bija ieskaņojis Frenka Sinatras dziedātās meldijas.

«Fallen Angels» dienas gaismu ieraudzīs 20. maijā.

Dilans pagājušogad jau norādīja, ka jau sen vēlējies izdot Sinatras albumu, tomēr viņam «nav pieticis drosmes sarežģītas apdares 30 instrumentiem pārrakstīt piecu cilvēku sastāvam».

«Melancholy Mood» nav plaši pazīstama Sinatras dziesma, tā 1939. gadā izdota kā b-puse Sinatras debijas singlam «From the Bottom of My Heart».

Albumā Dilans interpretēs arī vairākas ļoti labi zināmas Sinatras dziesmas - «All the Way» (slavens 50. gadu Sinatras hits) un «All or Nothing at All».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu