Mirena: Rikmens būtu lepojies ar savu pēdējo lomu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Britu aktrise Helēna Mirena sacījusi, ka janvārī mūžībā aizgājušais aktieris Alans Rikmens būtu lepojies, ka viņa dzīves pēdējā loma bijusi trillerī «Eye in the Sky» («Visuredzošā acs»), ziņo laikraksts «The Guardian».

Filmā «Eye in the Sky» attēlots bezpilota lidaparātu uzbrukums no dažādu cilvēku skatupunkta. Rikmens tajā spēlēja britu ģenerāli, kurš cenšas iegūt atļauju veikt uzbrukumu.

Mirena norāda, ka lomai esot piemitusi tāda pati «inteliģence» kā Rikmenam, kurš 69 gadu vecumā nomira no vēža.

«Tas bija Alans, ko es pazīstu - asprātīgais, uzmanīgais Alans, nevis ļaundaris, ko viņš vienmēr tik spoži nospēlēja,» žurnālam «Radio Times» stāstīja Mirena. «Es ceru, ka nerunāju nevietā. Taču domāju, ja Alanam būtu bijusi izvēle, tad viņš lepotos, ka šī bija viņa pēdējā filma.»

«Filmas tematika atbilda viņa inteliģencei. Viņš bija ļoti zinošs par politiku, apzinīgs un uzmanīgs. Man šķiet, ka tāpēc viņš būtu izvēlējies šo lomu,» teica aktrise.

Foto: Kadrs no filmas

Filma «Eye in the Sky» piektdien iznāca Lielbritānijā un citviet pasaulē. Bez Mirenas un Rikmena filmā spēlē populārā seriāla «Breaking Bad» («Pārkāpt robežu») aktieris Ārons Pols.

Kinolente veltīta Rikmena piemiņai. Tā ir Rikmena pēdējā parādīšanās filmā, taču maijā vēl iznāks kinolente «Alice Through the Looking Glass», kurā Rikmens ierunājis Zilā kāpura lomu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu