Jūrmala izritina sarkano paklāju mūzikas zvaigznēm (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkurss "Jaunais vilnis" kulminācijas priekšvakarā. Gan no austrumiem, gan no rietumiem Latvijā ierodas arvien vairāk slavenību. Tikmēr konkursanti cītīgi gatavojas savam uznācienam. Atklāšanas koncerts būs rīt, taču jau šovakar daļu slavenību varēs redzēt uz sarkanā paklāja pie Dzintaru koncertzāles.

Alla Pugačova, Sofija Rotaru un vēl daudzas citas estrādes zvaigznes jau vakar ieradās Jūrmalā. Šodien arī turpināja braukt dažādas zvaigznes gan no rietumiem, gan austrumiem, lai rītdien piedalītos atklāšanas koncertā.

Lidostā LNT Ziņas sagaidīja dziedātāju no ASV - Džo Kokeru. Viņš ir festivāla īpašais viesis. Viņš skatītājus priecēs ar saviem jau labi zināmajiem hītiem. Roka veterāns minēja, ka ar interesi novēros jaunos konkursantus.

Tikmēr Jūrmalā jau desmito dienu jaunie dziedātāji nepārtraukti dzied un trenējas. Finālā palikuši vairs tikai 14 spēcīgākie konkursanti.

Konkursa režisors A. Revzins stāsta, ka jauno dziedātāju progress ir labi pamanāms.

Aleksandrs Revzins, konkursa "Jaunais vilnis 2008" režisors: "Pa šīm desmit dienām, ko mēs strādājam kopā, viņi ir pārvērtušies īstos māksliniekos. Viņi saprot, kā jādzied un kāpēc vispār jākāpj uz skatuves."

Konkursantu centienus novērtē arī cilvēki no malas. Ap mēģinājumu vietu parādījušās pirmās pielūdzējas.

Dzintaru pludmalē jau ir uzbūvēta skatuve, kas sniedzas pat jūrā.

Igors Jefremovs, konkursa izpilddirektors: "Šodien ir ģenerālmēģinājums pasākumam, kas notiks rītdien. Rīt būs galvenais notikums."

Visi tie, kuriem jau ir biļetes, var rīt doties uz koncertu, bet pārējie var nākt skatīties gājienu un salūtu.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu