LMK jauns raidījums: Latvijā pirktāko ārzemju albumu tops (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas, 26.oktobra, Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) ēterā nonāks jauns raidījums - "Ārzemju albumu tops", kurā tiks apkopoti dati par nedēļas pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā.

Raidījumu vadīs Markus Riva, un tajā tiks demonstrēti aktuāli videoklipi un ekskluzīvas "dzīvās" uzstāšanās no pašlaik Latvijā pirktāko ārzemju izpildītāju albumiem.

"Šis būs pirmais oficiālais albumu tops Latvijā. Ārzemju videoklipi LMK ēterā arī tiks rādīti pirmo reizi. Skatītājiem būs iespējams uzzināt, kādi jauni ārzemju albumi pieejami Latvijā un kuri ir vispopulārākie. Tiks piedāvāts noskatīties dziesmu videoversijas un uzzināt interesantas detaļas par tām," stāsta topa vadītājs Markus Riva.

Pirmajā albumu topā ar saviem jaunajiem ierakstiem iekļuvuši tādi izpildītāji kā Air, Alice In Chains, Andrea Bocelli, Chris Rea, Kiss, Madonaa, Mika, Muse, Rammstein un Tokio Hotel.

"Kurš ieņems jaunā topa troni - skarbie vācu industriālie karaļi Rammstein vai mūžam jaunā un mainīgā popmūzikas karaliene Madonna? Vai tiks demonstrēts arī televīzijās aizliegtais klips “Pussy”? To uzzināt varēs jau 26.oktobrī," turpina Markus Riva.

Katrā raidījumā tika piedāvāta arī kāda klipa pirmizrāde. Pirmajā raidījumā “Nedēļas jaunums” būs Maikla Bublē videoklips “Haven’t Met You Yet” no šonedēļ klajā nākošā albuma “Crazy Love”.

Raidījuma noslēgumā būs iespējams vērot kāda aktuāla videoklipa tapšanas aizkulises. Šoreiz ielūkoties sava jaunā videoklipa “Manos al aire” filmēšanas procesā piedāvās Nellija Furtado.

Raidījums tiks rādīts LMK katru vakaru pl.19, un jauns tops pie skatītājiem nonāks pirmdienās.

Tops veidots pēc mūzikas izdevniecību Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā – Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti – datiem.

Raidījums “Ārzemju albumu tops” būs pieejams arī interneta vietnē Platforma.lv.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu