Latvijas princeses pamet Aiga Bāliņa (44)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No populārā LNT šova "Latvijas princese 2" šīs nedēļas raidījumā izbalsota dalībniece Aiga Bāliņa (19. g.v.), līdz ar to cīņu par titulu turpinās deviņas meitenes.

Šajā raidījuma sērijā dalībnieces tērpās kāzu kleitās un skatītājiem atklāja savus sapņus par ideālajām attiecībām starp vīrieti un sievieti. Par "Latvijas princi" dēvētais dejotājs Valdis Škutāns individuāli tikās ar dalībnieci Niku.

Šova noslēgumā, kad Škutāns tradicionāli dalīja meitenēm rozes, tapa skaidrs, ka šovu jāatstāj un cīņa par kroni jāpārtrauc "puķu meitenei" Aigai no Dundagas. Kā savu izvēli komentēja Valdis, tas noticis tāpēc, ka princesei neklājas būt tik bērnišķīgi naivai.

Piesakoties "princešu" šovā, Aiga sevi raksturoja kā dzīves un iespēju baudītāju. "Esmu superpozitīva. Es varētu pasniegt pozitīvas dzīves uztveres lekcijas. Vēl mani aizrauj improvizācijas teātra nodarbības," par sevi stāsta meitene. Aigas sapņu vīrietis ir viņas tētis. Pa Latviju viņa labprāt pārvietojas stopējot. Par saviem īpašajiem talantiem viņa saka: "Pirmkārt, es spēju uzlādēt cilvēkus pozitīvi un dot enerģiju, lai varētu kalnus gāzt, otrkārt, īpašs talants iekļūt visamizantākajās situācijās, kā arī, treškārt, spēt paveikt visu VISLABĀK - es esmu īpaša un vislabākā."

Nākamajā sērijā "princeses" atklās savus īpašos talantus - estrādes zvaigzne, daudzsološa basketboliste, triku meistare - visi šie talanti piemīt titula kandidātēm. Ekspertu lomā sērijā piedalīsies aktieri Rolands Zagorskis un Intars Rešetins.

Tāpat notiks arī iekšējais balsojums, kurā izrādīsies, ka "princeses" māk iedurt otrai dunci mugurā, bet balsojuma rezultāti ir šokējoši pat pašām dalībniecēm.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu